avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate katalin32

Activitate katalin32

Răspuns la discuția revendicare imobiliara
totusi eu am cumparat de la cineva care a avut contract de intretinere in 1997 iar c.de donatie sa facut in1998 asta e istoria dar cine a facut actele acestea a decedat a avut in total 3322 din care 1000mp2 act intretinere 1997 / si 2322 in 1998 suprafata in totalitate exista pentru ca am avut expertiza la fata locului . din cauza suprapunerii schitele ar putea lua o alta forma ?as putea pierde aia 350mp2 amintiti mai sus ?sunt in minus la mine si in plus la ei dar nu vor sa mii cedeze
vreau sa spun ca 350 de mp2 de pe cv se suprapun de cand sa facut s. cadastrala peste o parte de pe a.de donatie dar ce exista in actul de mostenire este toata suprafata
EU ASA STIU DIN LEGE CA ACTUL DE VC ARE PRIORITATE
ce inseamna SPETA LA CE SE REFERA?
care are castig de cauza in istanta ?actul de vanzare cumparare intabulat in cartea funciara ? sau actul de donatie nu este intabulat =D>
somaju se intrerupe daca nu te acomodezi te duci si iti continui somaju cu perioada nedeterminata nu sunt sigur daca iti da statul sarac ceva si eu sunt in aceias situatie
ei au schita facuta de mana in 1998 dar nu este intabulata la cartea funciara in martie 2012 fostul proprietar a facut schita topo si a suprapus 359m2 peste a lor asa a gasit expertu la expertiza dar suprafata de 3322 m2 este deci teren nu este nici in plus dar nici in minus aia 359m2 apar in plus fata de actele lor dar is in minus la mine

ce elemente va pot da detalii
istoria incepe in 1997 cand batrana face act de intretinere nepotului pe 1000m2 vreau sa spun ca avea 3322m2 pe ACT DE MOSTENITOR IN 1998 face act de donatie pe 2322m2 copiilor [2].in 2012eu cumpar casa de la nepotul batranei cu toate actele in regula [ Schita cadastrala intabulare la cartea funciara toate actele au iesit in regula de peste tot] 1000m2.dar problema este ca copii batranei nu vor sa imi cedeze 359m2 .am adus expertiza suprafata este toata .vreau sa spun ca ma judec cu ei din septembrie 2012 .VREAU SA SPUN CA BATRANA A DECEDAT CU 5 ANI IN URMA.ce sanse am sa castig procesu @