avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobiliara

care are castig de cauza in istanta ?actul de vanzare cumparare intabulat in cartea funciara ? sau actul de donatie nu este intabulat =D>
Cel mai recent răspuns: katalin32 , utilizator 14:54, 7 Februarie 2013
depinde de speta. depinde cand au fost facute fiecare.consultati un avocat pe cazul inspeta. nimeni nu poate sa se pronunta absolut
ce inseamna SPETA LA CE SE REFERA?
EU ASA STIU DIN LEGE CA ACTUL DE VC ARE PRIORITATE
vreau sa spun ca 350 de mp2 de pe cv se suprapun de cand sa facut s. cadastrala peste o parte de pe a.de donatie dar ce exista in actul de mostenire este toata suprafata

daca stiti, de ce mai intrebati:O.....

din nefericire realitatea poate fi si alta, spre exemplu, o donatie, inainte de actul de vanzare-cumparare si inainte ca sa fie necesara intabularea poate avea prioritate. 2. daca nu sunteti in Transilvania, intabularea nu are efect constitutiv de proprietate.
de aceea trebuie cunsocuta problema in sine....

cat despre speta la ce se refera, daca stiti problema cu intabularea inseamna ca ati studiat ceva drept...speta se refera la cazul in sine...

ati postat pe un site juridic , vi se raspunde juridic
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
Antoanela Geaman, Avocat

Alte discuții în legătură

Anulare cvc gigel2014 gigel2014 buna ziua am si eu o problema am cumparat o casa cu suprafata de 1000 mp din astia o mie detin numai 640mp .acu pe larg va spun istoricul .DECI batrana are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am aflat recent că părinții au făcut cu fratele ... SunnyXxxX SunnyXxxX Bună ziua! Am aflat recent că părinții au făcut cu fratele contract de întreținere, urmând ca după decesul acestora să nu se mai dezbată sucesiunea ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru casa +teren mentionez ca parintii mei ( ... emy1991 emy1991 Suprapunere cadastru casa +teren Mentionez ca parintii mei ( tata decedat ) locuiesc intr-o comuna de 60 ani avand casa si suprafata de 1850 mp inregistrati ... (vezi toată discuția)