Am fost nevoit sa semnez un angajament de plata pe care nu o mai pot plati. daca o sa fiu executat silit cum se desfoasoara aceasta executare...nu am nimici pe numele meu insa stau cu parintii (am 22 de ani) se confisca bunurile din casa?
daca am telefon laptop se confisca si aceste obiecte?
In angajamentul de plata am fost obligat sa platesc paguba in 18 luni rata lunara de 250 de euro! si e specificat ca in cazul in care pana la data de 31.10.2014 nu achit suma firma poate sa faca toate demersurile necesare in vedera recuperarii sumei de4500eur.! am uitat sa zis ca sunt cunducator auto de mare tonaj am lovit masina dar reparatia a fost facuta de mine si numai cu piese din dezmembrari!si din cauza asta zic cei de la firma ca nu au factura pentru reparatie....intrebarea mea este daca circul cu masina lui tata au voie sa o vanda? sau daca tata are conturi in banca au voie sa o blocheze pentru ca stau in casa lui???am fost amenintat cu inchisoare si ca imi ia permisul daca nu semnez acest angajament pe care pur si simplu nu o pot plati legal!pentru ca salarul meu este de 150 de euro restul nu este declarat....
Anul trecut am avut un accident in care am produs pagube materiale la firma in valorare de aprox 4500 de euro dar nu mi sa dat nici o factrura absolut nimic! acum 2 saptamani am dat demisia pentru ca de 5 luni nu mi sa dat salar si m-au obligat patronii(au grad mare le politie) sa semnez un angajament de plata de 4500 de euro si trebuie sa platesc in 18 luni rata lunara e de 250 de euro! la firma la care lucrez salariul meu este de 150 de euro deci nu pot sa platesc nici prima rata la suma respectiva....nu am nimic pe numele meu! intrebarea mea este ce se va intapla in continuare pentru ca nu pot plati ratele!??
Buna! Anul Trecut am avut un accident cu masina firmei(autocamion 40t)provocand daune materiale serioase.
Angajatorul neavand asigurare Casco vrea sa platesc toate daunele facuta aprox 10.000 euro... ce pot face in situatia asta?