Anul trecut am avut un accident in care am produs pagube materiale la firma in valorare de aprox 4500 de euro dar nu mi sa dat nici o factrura absolut nimic! acum 2 saptamani am dat demisia pentru ca de 5 luni nu mi sa dat salar si m-au obligat patronii(au grad mare le politie) sa semnez un angajament de plata de 4500 de euro si trebuie sa platesc in 18 luni rata lunara e de 250 de euro! la firma la care lucrez salariul meu este de 150 de euro deci nu pot sa platesc nici prima rata la suma respectiva....nu am nimic pe numele meu! intrebarea mea este ce se va intapla in continuare pentru ca nu pot plati ratele!??
Ce legatura are faptul ca au grad mare in politie cu faptul ca ati semnat o conventie? Va pot actiona in instanta...ce sanse de reusita au, nu pot sti, mai ales ca nu am in fata documentul semnat de dumneavoastra. Dar daca prin absurd se ajunge la executare silita, nu va pot popri mai mult de 1/3 din acel venit. In lipsa bunurilor urmaribile din patrimoniul dumneavoastra, nu vor putea executa nimic, chiar daca patrimoniul reprezinta gajul general al creditorilor chirografari. Cred ca in cel mai rau caz se va proceda la executarea silita prin poprire, cu un cuantum de maxim 1/3 din venitul dumneavoastra lunar net.
In angajamentul de plata am fost obligat sa platesc paguba in 18 luni rata lunara de 250 de euro! si e specificat ca in cazul in care pana la data de 31.10.2014 nu achit suma firma poate sa faca toate demersurile necesare in vedera recuperarii sumei de4500eur.! am uitat sa zis ca sunt cunducator auto de mare tonaj am lovit masina dar reparatia a fost facuta de mine si numai cu piese din dezmembrari!si din cauza asta zic cei de la firma ca nu au factura pentru reparatie....intrebarea mea este daca circul cu masina lui tata au voie sa o vanda? sau daca tata are conturi in banca au voie sa o blocheze pentru ca stau in casa lui???am fost amenintat cu inchisoare si ca imi ia permisul daca nu semnez acest angajament pe care pur si simplu nu o pot plati legal!pentru ca salarul meu este de 150 de euro restul nu este declarat....
Domnule, masina tatalui dumneavoastra este in cea mai mare siguranta. Bunurile tatalui dumneavoastra fac obiectul unui alt patrimoniu. Disponibilitatile banesti ale tatalui dumneavoastra fac din nou obiectul altui patrimoniu. Nu pot indisponibiliza nimic din toate aceste bunuri. Sunt glume copilaresti. Mai bine apelati la un avocat si contestati chiar si acel angajament de plata luat sub umbrela unor amenintari. Incetati orice forma de comunicare cu acesti indivizi, iar in caz ca amenintarile continua, adresativa organelor judiciare. Domnule, ai lovit o masina, din culpa. Nu erai baut, nu ai luat viata cuiva...exista o paguba care se poate recupera sau nu...ce mare branza? oamenii astia sunt recuperatori? :))) ce spun ei nu are nici o valoare pt ca ei va prezinta un adevar favorabil lor. Daca acel salariu nu este cu forme legale, nu va pot popri nimic.
Succesiune
davidradu
Buna ziua am nevoie de ajutorul dvs, trebuie sa dezbatem succesiunea dupa moartea tatalui, eu am datorie la un credit neachitat pentru care inca nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Credit bancar
maryana27
Buna seara,
In anul 2007 am facut un credit fara ipoteca la raiffeisen in valoare de 13000 de euro, in 2009 am depus cerere la banca pentru reesalonare rata ... (vezi toată discuția)