Buna ziua am nevoie de ajutorul dvs, trebuie sa dezbatem succesiunea dupa moartea tatalui, eu am datorie la un credit neachitat pentru care inca nu stiu daca este inaintata procedura de executare silita. Cum poate afecta aceasta situatie atat pe mine cat si pe ceilalti mostenitori. Multumesc anticipat
In ipoteza in care acceptati succesiunea, acceptarea este una totala.
(vizeaza intregul patrimoniu al defunctului, transmis prin deces ).
Executarea silita poate viza bunurile dobandite prin succesiunea, cata vreme acestea se afla in patrimoniul dumneavoastra.
In ceea ce priveste executarea silita, va puteti informa pe www.portal.just.ro, daca aceasta a fost initiata.
Totusi, daca se vor popri veniturile salariale, poate executarea silita nu se va extinde asupra bunurilor proprietatea dumneavoastra.
Executarea silita poate fi initiata in toate formele sale, mobiliara , imobiliara, prin poprire.
In ceea ce priveste datoria restanta, poate ajungeti la un angajament de plata, la un acord, cu respectivul creditorul, stipuland ratele aferente, termenele , modalitatea de plata.
Executare silita
helis1962
Am un credit de nevoi personale pe care nu am mai putut sa-l achit. Banca mi-a trimis o notificare prin care incepe procedura de execurare silita. Tinand cont ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie
razvan22
Buna seara...as dori sa va intreb pt un credit pt nevoi personale in valoare de 5000 de lei si neachitat...banca poate pune poprire pe pensie sau executare ... (vezi toată discuția)