avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate mihaimares59

Activitate mihaimares59

Va salut !Am mai pus imtrebarea asta. Cumnata mea a iesit la pensie limita de varsta. Din 2004 a cotizat si la pilonul 2 pensie la banca Tiriac. Acum se numeste UniCredit Bank.. A fost la aceasta banca sa se intereseze de contul ei si nu au stiut ce sa-i spuna, A sunat si la sediul central si i-au spus ca ii depaseste aceasta intrebare, Cum poate sa dea de urma banilor depusi la Banca Tiriac ? ce trebuie sa faca ?
Buna ziua! vreau sa va intreb. Cumnata mea este acum pensionara limita de varsta. Prin anul 2002 a fost inscrisa ptr pensie privata la banca Tiriac unde a platit contributia ptr pensia privata.Acum banca Tiriaca fost preluata de Unicredit.Cei de la Unicredit nu au stiut ce sa-i spuna au trimis-o la sucursala banci Tiriac. Ea nu stie unde este aceasta sucursala si nu prea se decurca.Ce trebuie facut sau cum sa ia contact cu fosta banca Tiriac?
Sotia mea are 2 ani in grupa 2 de munca.Vreau sa stiu daca se ia in cacul la varsta de pensionare
O femeie care are 2 ani in grupa 2 de munca in perioada 2001-2003 beneficiaza de 6 luni reducere la varsta de pensionare?
Mentionez ca in 2020 face 63 ani si are 30ani in campul munci
Cand trebuie sa se prezinte la CP sa-si bage dosarul
Răspuns la discuția recalculare pensie
Multumesc. !Mi se pare nedreapta aceasta lege...ptr ca cei nascuti mai devreme ca mine cu cateva luni au iesit si la o varsta mai mica(eu am mai asteptat 3ani)
si cu pensie mai mare si acum tot ei intra in recalculare...!
Sunt pensionar. am lucrat din 1980 pana in 2014 dintre care 20ani si 6 luni in grupa 1- 100 % (toxic si conditii grele )si2 ani in grupa 2. dupa legegea 19 pe 2000 trbuia sa ies la pensie in 2011 dar legea 263/2010 nu mi-a mai permis. Am iesit la pensie in 2014 (928 lei).Vreau sa stiu daca beneficiez si eu de recalculare conform legii 221/2018
Răspuns la discuția Pensie
Multumesc !
Răspuns la discuția Pensie
VA MULTUMESC! Sotia mea lucreaza inca . Pe 8 feb 2019 face 55 de ani . Dupa cum mi -ati spus dv. ar insemna ca in luna septembrie 2019 sa-si depuna dosarul?
Discuție Pensie
Sotia mea nascuta in feb-1964 are:
14 ani in gr 1
2 ani gr 2
1 an somaj
8 ani gr normala
Va rog sa-mi spuneti cand se poate pensiona
Răspuns la discuția pensie
va multumesc!