avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! vreau sa va intreb. Cumnata mea este acum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! vreau sa va intreb. Cumnata mea este acum pensionara ...

Buna ziua! vreau sa va intreb. Cumnata mea este acum pensionara limita de varsta. Prin anul 2002 a fost inscrisa ptr pensie privata la banca Tiriac unde a platit contributia ptr pensia privata.Acum banca Tiriaca fost preluata de Unicredit.Cei de la Unicredit nu au stiut ce sa-i spuna au trimis-o la sucursala banci Tiriac. Ea nu stie unde este aceasta sucursala si nu prea se decurca.Ce trebuie facut sau cum sa ia contact cu fosta banca Tiriac?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:56, 10 August 2021
Buna ziua,
Nu confundati banca cu fondul de pensii!
Fondul de pensii se numeste AZT, informatii obtineti :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut !am mai pus imtrebarea asta. cumnata mea a iesit la ... mihaimares59 mihaimares59 Va salut !Am mai pus imtrebarea asta. Cumnata mea a iesit la pensie limita de varsta. Din 2004 a cotizat si la pilonul 2 pensie la banca Tiriac. Acum se ... (vezi toată discuția)
Moștenire contribuție din fond de pensii privat Marius Obreja Marius Obreja Bună ziua, Am primit zilele trecute un plic cu mai multe documente din partea Allianz Țiriac, în legătură cu contribuția tatălui meu, decedat anul ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi cartile de munca , crivina, caras severin maria1949 maria1949 Buna ziua , de trei luni caut arhiva cu cartile de munca de la Crivina , Caras Severin si nu le pot gasi . Vreu sa ies la pensie si nu am cartea de munca . Eu ... (vezi toată discuția)