avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va salut !Am mai pus imtrebarea asta. Cumnata mea a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va salut !Am mai pus imtrebarea asta. Cumnata mea a iesit la ...

Va salut !Am mai pus imtrebarea asta. Cumnata mea a iesit la pensie limita de varsta. Din 2004 a cotizat si la pilonul 2 pensie la banca Tiriac. Acum se numeste UniCredit Bank.. A fost la aceasta banca sa se intereseze de contul ei si nu au stiut ce sa-i spuna, A sunat si la sediul central si i-au spus ca ii depaseste aceasta intrebare, Cum poate sa dea de urma banilor depusi la Banca Tiriac ? ce trebuie sa faca ?
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 07:28, 12 August 2021
Buna ziua, incercati si la Allianz Tiriac - Pensii Private, aveti un link mai jos cu datele de contact.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vreau sa va intreb. cumnata mea este acum pensionara ... mihaimares59 mihaimares59 Buna ziua! vreau sa va intreb. Cumnata mea este acum pensionara limita de varsta. Prin anul 2002 a fost inscrisa ptr pensie privata la banca Tiriac unde a ... (vezi toată discuția)
Pensie privata facuta fara stirea mea! florinsadova florinsadova Am aflat dupa 10 ani ca contribui la un pilon de pensii fara stirea mea!O cunostinta din cercul de prieteni de acum 10 ani mi-a facut contract la o pensie ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla daca......? Tarzan2012 Tarzan2012 Azi dimineata uitandu-ma la stiri,am vazut cum procurorii DNA doresc sa-l bage la inchisoare pe fostul premier Adrian Nastase. Nu doresc sa dezbatem aici ... (vezi toată discuția)