avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate georgeprim

Activitate georgeprim

Răspuns la discuția contract de mana
Atunci de ce in cazul unei masini este mai usor decat in cazul unui imobil, la urma urmei tot un bun este si acela.
Răspuns la discuția contract de mana
Multumesc in primul rand pentru promptitudine.

Ca sa raspund la intrebari, succesiunea dupa mama este facuta, decedata acum 5 ani.
Mostenitori mai este decat tatal meu in situatia de fata.
Am vrut sa fac act de donatie, dar ma costa foarte mult, vreau sa gasesc o modalitate mai buna, nu imi permit sa platesc un notar.

Un avocat nu este imputernicit sa emita un contract? Eu consider ca da.
Buna ziua,
Am nevoie de un sfat, cum pot formula un contract de mana, intre frati. Vreau sa-i dau partea mea de mostenire, deoarece voi pleca in strainatate si daca va vrea sa vanda sa nu fie probleme, voi pleca definitiv, venind in tara doar in vacanta sau cand apare o urgenta.
Cum pot formula contractul ca sa putem semna si sa se duca sa-l depuna acolo unde este necesar sau cum se procedeaza.
Mentionez ca nu ii cer nimic.
Multumesc
Ok, deci 1/3 din venit, asta este ceva omenesc, dar ce se intampla pana imi gasesc de lucru, cu cotele aferente mostenirii, ma refer ca am un sfert din jumatatea activului succesoral, suntem 2 frati si un parinte. Asta ma intereseaza cel mai mult.
Daca mi-ar lua masina nu mi-ar parea rau, dar restul...
Buna ziua, doresc sa stiu care sunt procedurile sau etapele in cazul meu.
Am incheiate cu banca 2 contracte de nevoie personale, fara ipoteca sau giranti. De anul trecut sunt in somaj, de 3 luni nu mi-am mai permis plata ratelor, suma este destul de mare 500 lei, in conditiile in care somajul meu este de 440 lei.Sunt persoana cu handicap si nevoile mele au si ele limite. Nu detin decat o masina pe numele meu, iar imobilele sunt cota parte in urma unei succesiuni. Nu se poate face o reesalonare, deoarece valoarea este mai mare decat valoarea initiala a ratelor. Doresc sa stiu ce se intampla in cazul in care banca decide sa mute problema in alta parte, la executori sau la recuperatori, nu stiu cum colaboreaza, este vorba despre [editat].
Nu pot dormi noaptea din cauza ca nu stiu ce s-ar putea intampla, care ar fi urmarile.Sunt in cautare de lucru, dar banca nu intelege ca la un salariu de 700 ron imi raman 200 dupa achitarea datoriei catre ei intrucat nu au voie sa-mi retina 70% din salariu parca. Mai am si cheltuielile de intretinere, ca nu sunt capusa sa stau pe spinarea alor mei.
Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla in cazul in care nu mai pot plati ratele.

Multumesc frumos.