Buna, sunt insarcinata si ma aflu in urmatoarea situatie: m-am angajat cu CIM din data de 10.09.2012 pe perioada determinata pana in 31.08.2013. Am DPN in 4 septembrie, dar daca nasc mai devreme, de ex. pe la sfarsitul lunii august mai pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? Mentionez ca nu am intrat inca in prenatal ca nu stiu ce sa fac? as vrea sa stiu sigur ce trebuie sa fac pentru a obtine indemnizatia?
m-am angajat in data de 10 septembrie 2012, pe perioada determinata pana in 31 august 2013. Acum sunt insarcinata si am DPN in 4 septembrie 2013. Dupa expirarea contractului existent ma pot angaja in continuare tot pe perioada determinata (de ex. un an) ca sa pot primi indemnizatia de crestere copil, sau sa intru in concediu prenatal inainte de expirarea contractului existent? spuneti-mi va rog ce sa fac ca fara indemnizatie nu as putea sa ma descurc, nunai din cei 200 lei alocatie.
M-am angajat cu CIM pe perioada determinata din data de 10 septembrie 2012 pana in data de 31 august 2013. Sunt insarcinata si am DPN in 4 septembrie 2013. Daca nasc mai repede, de ex. la sfarsitul lunii august, mai pot primi indemnizatia de crestere copil? (chiar daca medicul ginecolog imi da o adeverinta cu DPN dupa 10 septembrie cand as avea fix un an lucrat din care sa reiasa ca as fi nascut prematur?) va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca fara indemnizatie nu m-as putea descurca?
m-am angajat in data de 10 septembrie 2012 pe perioada determinata pana la 31 august 2013. In septembrie ar trebui sa nasc. Pot sa beneficiez de concediu de maternitate incepand cu data expirarii contractului de munca? Iar dupa acesta pot primi indemnizatie de cresterea copilului? Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!
eu lucrez in invatamant, si daca dau examen in vara pentru a ocupa un post din data de 1 septembrie 2013, ca sa am continuitate in munca, asa pot primi indemnizatia de crestere copil fara ca sa mai trebuiasca sa raman in somaj?
(m-am angajat pe data de 10 sept 2012 si urmeaza sa nasc pe 4 sept 2013, iar contractul de munca e pana in 31 august 2013. Pot primi indemnizatia de crestere copil daca nu am 12 luni intregi inainte de data nasterii copilului? )
m-am angajat pe data de 10 sept 2012 si urmeaza sa nasc pe 4 sept 2013, iar contractul de munca e pana in 31 august 2013. Pot primi indemnizatia de crestere copil daca nu am 12 luni intregi inainte de data nasterii copilului?
m-am angajat pe data de 10 sept 2012 si urmeaza sa nasc pe 4 sept 2013, iar contractul de munca e pana in 31 august 2013. Pot primi indemnizatia de crestere copil? sau ce trebuie sa fac sa o pot obtine?