din pacate fac putin off topic, insa nu pot sa remac un aspect.
Dl Lascoschi, cum puteti sa va exprimati de o asemenea maniera "sa nu dea bani aiurea" ? Cu tot respectul si va rog sa ma credeti ca vorbesc din postura unui om care se afla intr-o situatie similara, dar cu un prejudiciu mult mai mare.
Chiar daca persoana in culpa isi recunoaste si regreta greseala, alti oameni au fost inselati si normal/corect/omeneste cum vreti sa o luati e ca acei oameni sa isi recupereze prejudiciul, eu unul fac tot posibilul sa achit cat mai mult din prejudiciu si cred ca si altii aflati in astfel de situatii ar trebuii sa aprecieze la fel.
Ma bucur sa vad ca in continuare majoritatea mesajelor dvs contin anuntul legat de angajarea unui aparator.
Va doresc mult succes in continuare, dar cred ca totusi prinicipalul scop al acestui forum sau oricarui alt fel de forum este altul.
Asta e nedreptatea in lumea asta, unii fura o tara intreaba isi iau un avocat si acesta ii tine departe de probleme. Altii cu infractiuni mai mici(sau infractiuni cu efect cert mai mic) stau in puscarie.
Ii doresc initiatorului topicului mult succes si sper ca persoana in cauza sa gaseasca rezolvarea cea mai buna pentru el si sa reuseasca sa se detaseze de astfel de indeletniciri.
Am fost chemat pentru a fi anuntat ca se va incepe urmarirea penala impotriva mea. Am declarat ca imi sustin declaratia anterioara.
Cei de la politie mi-au zis ca fapta a fost incadrata ca delapidare si fals si uz de fals.
In aceste conditii care credeti ca sunt sansele sa mai primesc doar o pedeapsa cu suspendare si nu una cu executare?
Mentionez ca mi-am respectat angajamentul, platind fiecare rata dar tot mai exista ~ 30% din prejudiciul initial.