avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate dariusflorian

Activitate dariusflorian

Buna ziua,as avea nevoie de cateva lamuriri daca poate sa ma ajute cineva,locuiesc in aceasi localitate si sector in care isi are sediul si firma la care lucrez,intrebarea este mai am nevoie pt completarea actelor si depunerea dosarului pt intrarea in CIC si de adev.stagiu de cotizare de la casa de pensii???
Răspuns la discuția pensie alimentara
cum se procedeaza?...ma refer la cererea de micsorare a pensiei alimentare?
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc pt raspunsurile date!
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc pt raspuns,,,fosta sotie in urma unor neintelegeri vroia o suma mare de bani ,nejustificata dupa parerea mea neavand de unde sai dau suma respectiva mi am facut plangere penala.
nu a cerut majorare dar deoarece nu am cum sai dau suma care a fost stabilita initial de catre instanta doresc reducerea in conformitate cu venitul actual ..intrebarea este cum se procedeaza ??
precizez si ca nu sunt lasat sa iau copilul in vacanta sau in wekend fosta sotie interzicandu i treaba asata deoarece eu m am recasatorit ..pot cere aceste drepturi in instanta poate fi chemat copilul care are 15 ani sa depuna marturie??
Răspuns la discuția pensie alimentara
exista martorii, la incheierea divortului sa stabilit o suma de bani 800 ron actualmente nu lucrez ma pot adresa instantei pt micsorararea pensiei alimentare facand dovada veniturilor din ultimii 3 ani fisa fiscala de la administratia financiara,mai mentioneza ca in fara de minora careia trebuie sa i platesc pensiee alimentara m am recasatorit si mai am un copil..
Buna ziua,as dori si eu un sfat ,fosta sotie m a actionat in judecata pt neplata pensiei alimentare(avem impreuna o fata care are 15 ani)mentionez ca suntem divortati din 2007 iar pana acum de buna credinta i am dat toti banii personal ei sau parintilor ei ,cum pot demonstra ca i am dat acei bani.