avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil in ce conditii este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil in ce conditii este obligatorie adeverinta pt stagiul de cotizare de la casa de pensii

Buna ziua,as avea nevoie de cateva lamuriri daca poate sa ma ajute cineva,locuiesc in aceasi localitate si sector in care isi are sediul si firma la care lucrez,intrebarea este mai am nevoie pt completarea actelor si depunerea dosarului pt intrarea in CIC si de adev.stagiu de cotizare de la casa de pensii???
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
dariusflorian, utilizator
Cel mai recent răspuns: dariusflorian , utilizator 16:23, 4 August 2014
1. Adeverinta cu stagiul de cotizare eliberata de Casa de Pensii nu este un act prevazut de OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor sau de Normele de aplicare a ei.

2. - Dar Agentiile Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) solicita aceasta adeverinta deoarece unii angajatori au eliberat adeverinte false privind veniturile.
- Asadar daca vi se solicita aceasta adeverinta este bine sa o procurati si sa o depuneti la Primarie.
multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc 0754517617 0754517617 Buna ziua !! As vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns in privinta unei probleme pe care am intampinat-o ! Mai am cateva zile pana la ... (vezi toată discuția)
Dosar incomplet pentru indemnizatie pentru ccc fluturas1980 fluturas1980 Mi-am depus dosarul pentru indemnizatia de maternitate in 4.12.2012, dar imi lipsa adeverinta priv stagiul de cotizare de la Casa de Pensii (ma bazam pe o ... (vezi toată discuția)