avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian_valentin

Activitate ciprian_valentin

Răspuns la discuția Neprezentare tribunal
Calitate de petent(penal)recunoașterea hotărârilor penale sau altor acte judiciare străine legea 302/2004pune in executare a unei pedepse pecuniare in valoare x euro.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ce calitate aveti in dosarul respectiv?Din cele spuse initial credeam ca sunteti parat acum inteleg din cele spuse de dvs ca sunteti martor?

Răspuns la discuția Neprezentare tribunal
Problema este ca am fost citat cu mandat de aducere!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu este nevoie nevoie sa va prezentati la tribunal procesul se judeca si in lipsa dvs.Trimiteti cayre instanta o cerere in scris in care precizati nr de dosar calitatea dvs si faptul ca sunteti de acord cu admiterea actiunii.

Buna dimineața ,va rog sa ma ajutați cum ma adresez instanței ca nu pot sa ma prezint la tribunal și ca recunosc amenda data de țările U.E..motivul este ca lucrez in alta țara și nu pot ajunge.ca pot pierde serviciul și sunt singurul întreținător a familiei cu 2 copii.De avocat nu pot angaja deoarece m-ar costa mai mult decât amenda.va multumesc!
Buna,ziua angajatorul ma poate convoca la cercetare disciplinara,fara a primi un referat cu faptele savarsite?si in convocare nu trebuie specificat faptele savarsite?
te poti scadea cu bonuri de motorina daca alimentezi din alta tara?
citat ca martor si trebuie sa plec in strainatate.ce pot face ?nu pot sa aman plecarea pentru a ma prezenta ca martor.
pe langa faptul,ca mi a pus toti colegii in cap daca ii prinde pe vreunu ca vb cu mine se ia de ei si ii ameninta ,si decat sa pateasca ce am patit si eu mai bine nu mai vb cu mine
nu e posibil sa mai primesc acelasi venit,penttru ca angajatorul imi spune razand ca doar daca castig in instanta mai pot primi acei bani,angajatorul nu era obligat sa specifice in contract de acele bonusuri ?cand le am luat candva,am si o fisa fiscala in care se vede clar ca nu am salariu minim pe economie,inainte sa fi avut probleme cu angajatorul
Dar vi se pare corect,sa muncesc cot la cot cu colegii care au salariu aproape triplu ca al meu? si au aceiasi functie ca si mine?
de la un salariu de 1300 de ron + 189 bonuri de masa..la 589 + bonurile de masa,datorita ca am suparat angajatorul si este cu ochii pe mine,ce pot face sa iau din nou salariu de mai sus inainte sa fi avut probleme cu seful? desi in contractul de munca nu scrie decat minimul pe economie si nu este specificat bonusuri de vanzari,performanta etc..