avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea nelegala,castigata in instanta si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea nelegala,castigata in instanta si repunerea in functie

de la un salariu de 1300 de ron + 189 bonuri de masa..la 589 + bonurile de masa,datorita ca am suparat angajatorul si este cu ochii pe mine,ce pot face sa iau din nou salariu de mai sus inainte sa fi avut probleme cu seful? desi in contractul de munca nu scrie decat minimul pe economie si nu este specificat bonusuri de vanzari,performanta etc..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 29 Ianuarie 2013
Mi se pare corecta pozitia angajatorului , atata timp cat nu exista acte semnate pentru a va da acele drepturi salarile mentionate de dvs.
Dar vi se pare corect,sa muncesc cot la cot cu colegii care au salariu aproape triplu ca al meu? si au aceiasi functie ca si mine?
..,. incasati doar minimul pe economie,astfel veti avea un angajator ceva mai fericit....,iar in cele din urma veti obtine venitul pe care-l aveati candva...
...Nu va mai consumati atata, probabil ca angajatorul nu doreste altceva decat sa va dea o lectie, (sanctiunea fiind una temporara)...cu alte cuvinte sa va fie clar cine-i sefu...
nu e posibil sa mai primesc acelasi venit,penttru ca angajatorul imi spune razand ca doar daca castig in instanta mai pot primi acei bani,angajatorul nu era obligat sa specifice in contract de acele bonusuri ?cand le am luat candva,am si o fisa fiscala in care se vede clar ca nu am salariu minim pe economie,inainte sa fi avut probleme cu angajatorul

Alte discuții în legătură

Forme plata salar minim Vulturudac Vulturudac Buna ziua,daca angajatorul imi plateste salariul pt orele lucrate,sub forma de bani si bonuri masa, e legal?eu stiam ca bonurile sunt un plus la salar,nu fac ... (vezi toată discuția)
Salarizare herminaida herminaida Buna ziua ! Lucrez la Societate comerciala pe actiuni. Muncitorii au un salariu care impreuna cu alte sporuri ( conditii vatamatoare, ...) ajung la un ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice si srl silv silv Inafara de CIM si Conventie Civila, o persoana fizica poate primi legal o suma de bani de la SRL in schimbul prestarii serviciilor sale? cum anume ? si care ... (vezi toată discuția)