avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea nelegala,castigata in instanta si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea nelegala,castigata in instanta si repunerea in functie

de la un salariu de 1300 de ron + 189 bonuri de masa..la 589 + bonurile de masa,datorita ca am suparat angajatorul si este cu ochii pe mine,ce pot face sa iau din nou salariu de mai sus inainte sa fi avut probleme cu seful? desi in contractul de munca nu scrie decat minimul pe economie si nu este specificat bonusuri de vanzari,performanta etc..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 29 Ianuarie 2013
pe langa faptul,ca mi a pus toti colegii in cap daca ii prinde pe vreunu ca vb cu mine se ia de ei si ii ameninta ,si decat sa pateasca ce am patit si eu mai bine nu mai vb cu mine
:offtopic: Interventie moderator

Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat puteti edita mesajul).

incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forme plata salar minim Vulturudac Vulturudac Buna ziua,daca angajatorul imi plateste salariul pt orele lucrate,sub forma de bani si bonuri masa, e legal?eu stiam ca bonurile sunt un plus la salar,nu fac ... (vezi toată discuția)
Salarizare herminaida herminaida Buna ziua ! Lucrez la Societate comerciala pe actiuni. Muncitorii au un salariu care impreuna cu alte sporuri ( conditii vatamatoare, ...) ajung la un ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice si srl silv silv Inafara de CIM si Conventie Civila, o persoana fizica poate primi legal o suma de bani de la SRL in schimbul prestarii serviciilor sale? cum anume ? si care ... (vezi toată discuția)