avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere contranventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere contranventionala

citat ca martor si trebuie sa plec in strainatate.ce pot face ?nu pot sa aman plecarea pentru a ma prezenta ca martor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:00, 18 Februarie 2013
Comunicati oficial catre instanta de judecata aspectul ca nu va puteti prezenta la termenul pentru care ati primit citatie datorita faptului ca la data comunicata nu va aflati in tara .
Se impune ca la informarea adresata instantei sa anexati si document justificativ al motivului invocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citat ca martor , dar nu sunt in tara ... Flavyadina Flavyadina Buna seara , acum 8 luni am fost citat ca martor la un proces . M-am prezentat la un proces dar s-a amanat , de atunci nu am fost in tara si nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces tanis tanis Ce se intampla daca fratele meu nu se poate prezenta la primul termen la un proces civil intentat de catre el si nu a platit nici taxa de 12 lei si timbrul ... (vezi toată discuția)
Infatisare la proces de divort amiabil cblanaionita cblanaionita Ma numesc Cristian si am termen de judecata in 28.09.2009. ,atat eu cat si sotia avand calitatea de petenti S-ar putea sa trebuiasca sa plec urgent in ... (vezi toată discuția)