avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate stelana

Activitate stelana

Răspuns la discuția lichidare voluntara
nu ,nici un fel de activitate .,cu exceptia unei chitante eliberate pentru o mica suma din acele creante de recuperat-.si da ,la registru mi au spus ca redevine activa dar trebuie sa platesc pentru asta adica s o declare ei activa...si nu am platit pentru ca abia prin iulie am realizat ca s a sfarsit suspendarea si de atunci ma tot gandesc ce sa fac...neavand banii necesari sa fac mare lucru....
buna ziua,
am un SRL ce a fost in suspendare temporara,cu derogare de depunere situatii, si acum doresc sa l lichidez voluntar ( a iesit din suspendare temp a activitatii in mai 2012) si am utmatoarele intrebari:
1.am stoc de marfa complet defecta si depreciata rezultata din activitate -12000 ron
2.am creante de recuperat de la 2 clienti care pana acum nu mi au achitat si nici pe viitor nu vad sanse- 7700 ron
3.am rezerve legale - 14000 ron
4.am de luat bani de la societate deoarece am fc imprumut bancar personal ca sa i achit datoriile inainte de suspendare - 8500 ron
cum se pot face optim aceste inchideri ca sa platesc minim,mi s a spus ca unui SRL intrat in suspendare temp i se ridica de drept statutul de platitor de TVA daca a avut derogare de depunere si deci e posibil sa nu mai paltesc nici TVA....
multumesc anticipat de raspunsul pe care l astept cu nerabdare!

un salut tututror!

Răspuns la discuția Lichidare voluntara SRL
la lichidarea voluntara SRL cu unic actionar si fara datorii , nu e nevoie de lichidator!!!
buna ziua,
am un SRL ce a fost in suspendare temporara,cu derogare de depunere situatii, si acum doresc sa l lichidez voluntar ( a iesit din suspendare temp a activitatii in mai 2012) si am utmatoarele intrebari:
1.am stoc de marfa complet defecta si depreciata rezultata din activitate -12000 ron
2.am creante de recuperat de la 2 clienti care pana acum nu mi au achitat si nici pe viitor nu vad sanse- 7700 ron
3.am rezerve legale - 14000 ron
4.am de luat bani de la societate deoarece am fc imprumut bancar personal ca sa i achit datoriile inainte de suspendare - 8500 ron
cum se pot face optim aceste inchideri ca sa platesc minim,mi s a spus ca unui SRL intrat in suspendare temp i se ridica de drept statutul de platitor de TVA daca a avut derogare de depunere si deci e posibil sa nu mai paltesc nici TVA....
multumesc anticipat de raspunsul pe care l astept cu nerabdare!

un salut tututror!