avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate GTE

Activitate GTE

A-ti rezolvat ceva cu actele?
Sper sa rezolv si sa va pot ajuta si pe dumneavoastra cu asta.
Eu chiar nu o voi folosi,oricum nu era in cea mai buna stare. Sincer sper sa rezolv problema,mai am o masina nou cumparata si sa platesc impozit pe 2 masini si un apartament ma depaseste financiar.
Sincer nu vreau sa ajung in extreme cu niciun proprietar al masinii. Deci daca am declaratia notariala care intr-adevar se poate dovedi doar cu acea declaratie am sa incerc,vreau sa scap cat mai repede de bataia asta de cap sa nu am probleme pe viitor.
Cu primul cumparator am actul de vanzare-cumparare (am fost de fata cand a fost facut),in schimb cu al doilea cumparator sunt putin sceptica. Mi-a confirmat verbal (la telefon) ca a dus masina la dezmembrat. Prima mea intrebare a fost daca are un act doveditor,mai apoi sa pot radia masina deoarece nu vreau surprize cand platesc impozitul.
Actualul proprietar a fost de acord sa imi dea actele inapoi,nu stiu daca voi reusi sa fac rost de toate actele,el sustine ca in momentul cand a dus masina la dezmembrat nu a cerut nici un act,nimic. Cum dovedesc ca a fost dezmembrata masina,pentru ca asta e cea mai mare problema aici..
Multumesc mult,m-ati salvat!!
Buna seara,anul trecut am vandut o masina din '94 s-au facut actele de vanzare-cumparare dar actualul proprietar nu a transcris-o pentru ca a vandut-o dupa putina vreme.Noul proprietar nici acesta nu a transcris masina ci a dus-o la dezmembrat de unde nu a primit nici un act,doar banii. As dori sa stiu daca radia masina in lipsa masinii si a actelor doveditoare ca a fost dezmembrata. Mentionez ca proprietarul actual imi va returna numerele,talonul si restul actelor ce le-a primit.