avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate izabela_iza

Activitate izabela_iza

Răspuns la discuția vanzare-succesiune
va multumesc.
pai eu la cota tatalui am vrut sa stiu .El isi poate vinde cota lui .fara aprobarea copiilor.
Răspuns la discuția card expirat-executare silita
un document expirat mai este valabil ? de ce dupa 3 ani am fost anuntat. cardul a fost coplect pt ce sa platesc comisioane dupa expirare.va multumesc.
iar bunuri nu am
cer scuze chiar nu vreau sa platesc stiind ca am fost corecta .- gresesc?
in 2007 am facut un credit bancar la care mi_au dat si un card cu o suma de 300 ron l_am folosit o perioada am depus suma complecta si apoi nu l_am mai folosiyt,intre timp adica in 2010 cardul a expirat in 2011 am primit o somatie de plata de4 ori mai mare decat suma de pe card am vb cu operatoarea telefonis si i-am explicat ca eu nu am folosit cardul si ca acel card este deja expirat. raspunsul a fost cac comisionul cardului + penaliati treb platite.Acum am primit somati de executare silita.Ce trebuie sa fac SAU ce poate sa mi se intampele?
va multumesc. deci nici unul dintre noi nu ne putem vinde
cota parte din ap fara acordul celorlanti.
certificat de mostenitor avem totii eu fratele meu si tatal meu
poate sa o vanda la un pret de - nimic- mentionez ca suntem 2 frati succesiunea este facuta
poate sa fie cumparata si de fratele meu fara aprobarea mea
va multumesc
va rog sa-mi spuneti daca tatal meu isi poate vinde partea apartamentului care ia revenit dupa moarte mamei altei persoane fara aprobarea copiilor.va multumesc