avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită card expirat-executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

card expirat-executare silita

in 2007 am facut un credit bancar la care mi_au dat si un card cu o suma de 300 ron l_am folosit o perioada am depus suma complecta si apoi nu l_am mai folosiyt,intre timp adica in 2010 cardul a expirat in 2011 am primit o somatie de plata de4 ori mai mare decat suma de pe card am vb cu operatoarea telefonis si i-am explicat ca eu nu am folosit cardul si ca acel card este deja expirat. raspunsul a fost cac comisionul cardului + penaliati treb platite.Acum am primit somati de executare silita.Ce trebuie sa fac SAU ce poate sa mi se intampele?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:48, 2 Februarie 2013
Din pacate va trebui sa achitati, mai ales daca s-a inceput executarea. In caz contrar, se va proceda la executarea veniturilor si bunurilor dvs.
un document expirat mai este valabil ? de ce dupa 3 ani am fost anuntat. cardul a fost coplect pt ce sa platesc comisioane dupa expirare.va multumesc.
iar bunuri nu am
cer scuze chiar nu vreau sa platesc stiind ca am fost corecta .- gresesc?
Cardul nu mai e valabil, a expirat valabilitatea lui si nu-l mai puteti folosi, e problema dvs ca nu l-ati reinnoit. Cardul e atasat unui cont pt care datorati taxa de administrare, apoi cred ca nu ati platit exact la data scadenta, ati datorat dobanda apoi si penalitati, acum datorati si cheltuieli de executare.
Trebuia sa va fi interesat din timp dupa ce ati achitat si creditul si ati depue si suma pe card, trebuia sa va interesati daca mai aveti ceva de plata si inchideati si contul.
Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de la data comunicatii somatiei. Contestatia se depune la instanta de executare ( aceeasi judecatorie care a incuviintat executarea silita). Va puteti uita pe www.portal just. ro apoi harta, judecatoria de pe raza domiciliului dvs din buletin, numele dvs si vedeti daca s-a admis vreo cerere pt executarea silita a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit neplatit alntz alntz Buna ziua am si eu o problema la care as dori un raspuns.Am facut un credit de fapt o descoperire de card in 2007la o companie de credit am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Care este primul act de executare silita al unui executor judecatoresc? O notificare prin care sunt puns in intarziere cu privire la plata unor ... (vezi toată discuția)
Amenintari firma de recuperare chitoiu chitoiu Servus tuturor! Am avut un credit din care am mai ramas de plata cu o suma , iar in urma cu 4 ani si jumatate nu am mai putut platii . De o buna bucata de timp ... (vezi toată discuția)