Buna ziua am si eu o problema la care as dori un raspuns.Am facut un credit de fapt o descoperire de card in 2007la o companie de credit am platit ratele pana in luna 11.2012.de at nu am mai platit nimic pt ca am ramas fara servici.le.am explicat ca numai am un loc de munca si numai pot plati rata.Astazi am primit o NOTIFICARE de la ei care este emisa de Biroul executorilor judecatoresti asociati.....in care imi cere sa platesc suma totala astfel se va proceda la executarea silita.Ce pot face in cazul asta,nu am posibilitatea platirii acestei sume?imi pot face ceva?:(
puteti fi executat silit prin vanzare bunurilor mobile/imobile proprietatea dvs, poprire conturi bancare daca detineti lichiditatin nu opereaza asupra eventualului ajutor de somaj executarea silita
nu beneficiez de somaj.as putea suna la biroul respectiv sa fac o intelegere de plata ?
bunuri nu am decat o dacie care nu o mai folosesc de 1an. ce pot face sa nu ajung la executare silita?
Titlu executoriu
monicavoicu
buna ziua, am primit o hatarare acasa cum ca banca pentru un card de credit ne platit au ajuns la executare silita cum ca'mi scoate casa la licitatie si sa ... (vezi toată discuția)