avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu

buna ziua, am primit o hatarare acasa cum ca banca pentru un card de credit ne platit au ajuns la executare silita cum ca'mi scoate casa la licitatie si sa recupereze cu tot cu cheltuieli de judecata, dar eu tot ce am e girat la o alta banca care am imprumutat o suma mult mai mare si ma intrebam daca poate sa-mi vina cu exeutarea silita sa-mi ia lucruri din casa mai ales ca la cealalta banca unde e girat tot specifica in contract ca tot ce cumpar pana in momentul stingerii creditului intra in posesia bancii. va rog din suflet spuneti-mi ce se va intampla. va multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 12:21, 24 Iunie 2011
Ce se va intampla,, ambele banci au acelasi rang si se vor inscrie fiecare cu privilegiile ce le au.. adica va scoate bunurile mobile si imobile la vanzare pana la indestulare. Mai este o portita contestatia la executare silita si cereti in cadrul contestatiei la executare "suspendarea executarii silite"pornita impotriva DV. in Dos. Ex. Nr.X...:((
Manole Dumitru a scris:

ambele banci au acelasi rang

Ce rang au?
bine intrebat @adutescu, hai sa vedem ce raspunde @Manole Dumitru. Chiar sunt curios :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Ipoteca de rang 1 versus legea 230 / 2007 art 51 max36 max36 La mine in bloc a existat un proprietar de apartament care a avut un credit la banca ipotecat cu apartamentul in catre avea sediul firmei.Nu a mai platit si e ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)