avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-succesiune

va rog sa-mi spuneti daca tatal meu isi poate vinde partea apartamentului care ia revenit dupa moarte mamei altei persoane fara aprobarea copiilor.va multumesc
Cel mai recent răspuns: izabela_iza , utilizator 22:13, 3 Februarie 2013
Dupa moartea mamei dvs trebuie facuta dezbaterea de succesiune. Tatal dvs isi poate vinde cota de apartament fara aprobarea celorlati mostenitori.
poate sa o vanda la un pret de - nimic- mentionez ca suntem 2 frati succesiunea este facuta
poate sa fie cumparata si de fratele meu fara aprobarea mea
va multumesc
Aveti certificat de mostenitor?
certificat de mostenitor avem totii eu fratele meu si tatal meu
Fiind vorba de un bun aflat in coproprietate, nici unul nu poate vinde fara acordul celorlalti. Numai in cazul in care uzeaza de fals situatia este alta si trebuie sa incepeti demersurile legale pentru restabilirea situatiei leale.

Alte discuții în legătură

Cedare la succesiune predaioan predaioan Dupa moartea mamei mele, suntem trei frati si tatal nostru care mostenim o casa care era pe numele mamei.Tata si unul din frati vor sa-mi cedeze mie partea ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)