avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate Eugenia Dana Funie

Activitate Eugenia Dana Funie

In continuare se completeaza Registrul jurnal de incasari si plati si Registrul inventar? nu stiti nimic despre registrul de evidenta fiscala in cazul PFA urilor?
A fost aprobat modelul Registru de evidenta fiscala? Daca de la 1 ianuarie 2015 nu se mai foloseste Registru de incasari si plati cum se procedeaza pana la aparitia noului registru?
Răspuns la discuția Registru evidenta fiscala
Azi e 10.02.2015. Se stie ceva de acest registru?
Răspuns la discuția Registru de evidenta fiscala PFA
Se poate achizitiona Registrul de Evidenta Fiscala pt PFA? De unde si ce documente sunt necesare? Sau mai trebuie sa asteptam? Pana atunci pot folosi in continuare Registrul de Incasari si Plati?
Răspuns la discuția Declaratii 2015 PFA
Declaratia 220, daca nu doresc modificarea tipului de impozitare mai trebuie depusa pana in 2 februarie sau pot sa o depun impreuna cu declaratia 200 (25 mai)?
PFA infiintat in 2013, impozitare in sistem real. Ce declaratii trebuie depuse in 2015 si care sunt termenele de depunere?
Răspuns la discuția Registru de evidenta fiscala PFA
Se poate deja cumpara registrul de la ANAF? Termenul este de 30 zile de la publicarea actului normatic adica 4 decembrie 2014?
De unde se poate achizitiona Registru de evidenta fiscala necesar pt. PFA incepand cu 2015? S-a publicat modelul sau inca mai trebuie sa asteptam. Acesta va inlocui Registru de incasari si plati si Regitrul inventar>?
Răspuns la discuția CAS PFA
de la administratia fiscala mi s'a spus ca incadrarea in categoria persoanelor obligate sa se asigure se face in functie de venitul estimat in primul an de activitate
Discuție CAS PFA
In primul an de activitatea un PFA este obligat sa depune declaratia 600 si sa plateasca CAS (pensie) daca in declaratia 220 trece un venit sub 800 lei/luna?