avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Activitate teoporumb

Activitate teoporumb

locuiesc intr-un imobil cu doua apartamente , unul din ele fiind proprietatea mea, proprietara celuilalt apartament
a decedat, urmasii ei doresc sa vanda apartamentul. Va intreb : daca eu raspund vanzatorului cu o oferta iar un alt
cumparator ofera o suma mai mare , vanzatorul are obigatia sa ma instiinteze ca sa pot sa fac o alta oferta ?
In situatia in care nu sunt instiintat ca sa-mi modific oferta si contractul se incheie fara a fi anuntat, legea imi da
dreptul sa contest contactul de vanzare.
cu multumiri teoporumb
am cautat pe net un program de conversie, l-am gasit dar pentru a-l accesa mi s-a cerut sa trimit un sms la 1280 cu mesajul DA. l-am trimis, am primit codul de acces si am putut folosii softul ,dar pe factura de telefon am gasit bani in plus de platit, in fiecare saptamana primeam cate 2 mesaje taxate cu 3E. Am facut reclamatie la firma de telefonie, mi s-a raspuns ca sunt astfel de servicii cu supra taxa servicii care le fac anumiti parteneri de-ai lor. In contractul pe care-l am incheiat cu firma de telefonie nu se face referire la o astefel de situatie, am facut sesizarea dar ei au ocolit raspunsul la sesizarea mea.
Ce pot sa fac , cui sa ma adresez?