avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Activitate 29f

Activitate 29f

Răspuns la discuția scutire de examen
ar trebui sa existe.
Exista vreo lege care sa scuteasca un profesor de un examen daca acesta nu poate da acel examen pentru ca are probleme cu memoria si nu se poate concentra si nu poate memora?
Răspuns la discuția reclamatie impotriva ANSPDCP
E ok, deocamdata nu mai e nevoie sa fac vreo reclamatie.
Răspuns la discuția in cat timp se poate face recurs?
Pot cauta si pe google daca aici nu exista bunavointa sau pot intreba alti oameni care sunt mai binevoitori.Detalii nu as vrea sa dau.Nu vreau sa fiu indiscreta.
Pe hotarare scrie cu drept de recurs in termen de 10 zile de la comunicare.Comunicarea fiind facuta pe 22 ianuarie 2013.
Acei bani mi se datoreaza in baza unei legi.Observ ca nu a binevoit nimeni sa-mi raspunda la intrebari.
Hotararea care o am este definitiva si executorie,iar ultima zi in care se poate face recurs este azi.Din cate stiu, nu a fost facut recurs,iar azi fiind ultima zi este aproape imposibil sa fie facut recurs.Ce trebuie sa fac ca sa-mi fie dati banii?Trebuie sa gasesc un executor judecatoresc? Executorul judecatoresc trebuie sa il platesc eu?Ce se intampla daca cel care trebuie sa-mi dea banii nu mi-i da?
Este un litigiu care are legatura cu niste drepturi ale mele care nu mi-au fost respectate, respectiv niste bani.
Deci 10 zile. Multumesc pentru raspunsuri.
Unde pot face o reclamatie impotriva ANSPDCP?
ce lege spune asta? ca asa un raspuns poate da oricine, eu trebuie sa stiu exact ce lege precizeaza asta.