avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reclamatie impotriva ANSPDCP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reclamatie impotriva ANSPDCP

Unde pot face o reclamatie impotriva ANSPDCP?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
29f, utilizator
Cel mai recent răspuns: 29f , utilizator 16:35, 9 Februarie 2013
Depinde ce intelegeti Dvs prin reclamatie, sau mai bine zis daca nu stim ce doriti a sesiza ?
E ok, deocamdata nu mai e nevoie sa fac vreo reclamatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Direcția sanitar-veterinară are dreptul să divulge numele reclamantului către operatorul economic? morty morty Buna seara, Am făcut o sesizare catre Dsv, iar la 2 saptamani am fost chemat de șeful meu care mi-a cerut socoteală în legătură cu sesizarea.Mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Credit fals Alecu Ru Alecu Ru Buna ziua. Soția mea a făcut o cerere la un IFN unde sa aprobat suma de 500 de lei în numele meu cu o poza cu buletinul meu și o poza cu mine și buletinul ... (vezi toată discuția)
Am fost jignit de un profesor Emanuel1221 Emanuel1221 Azi la ora 12 trebuia sa plecam cu doamna diriginta intr-o excursie la gradina botanica si cativa dintre noi sau cerut sa plece . Eu am zis ca nu am bani la ... (vezi toată discuția)