buna ziua--va rog frumos sa imi spuneti daca il pot inmormanta pe tatal meu bolnav de ciroza hepatica in alta localitate de resedinta--mentionez ca tatal meu este din orasul galati---el s-a nascut la 80 km de galati in satul draganesti si am dori sa il inmormantam in satul in care s-a nascut mama mea---sotia lui dupa caz--acest sat e la 70km de galati----vrem acolo pt ca acolo a fost locul nostru drag----si vrem sa fie si langa bunicii mei--parintii mamei mele---se poate asa ceva?..orice raspuns m-ar ajuta enorm--va multumesc anticipat
va multmesc foarte mult---eu sunt fiul lui----succesiune nu cred ca se va face---el e casatorit-----eu sunt baiatul mai mare si mai am un frate mai mic care e in italia---nu a avut boala cand a semnat contractul--2009.....cam de 1 an de zile a aflat ca are ciroza ghepatica--acum e la reanimare---mentionez ca asigurarea pt creditul cetelem e incheiata cu o societate din franta ce lucreaza cu cetelem
buna ziua....as dori sa stiu ce se intampla cu un card de credit al tatalui meu bolnav de ciroza hepatica si ce rol are acea asigurare de deces inscrisa in fiecare extras de cont lunar?...ce se intampla cu acel credit in valoare de 3000ron cand tatal meu va muri?..precizez ca nu mai are mult de trait..cine il va plati?..il va achita cineva?..va multumesc