avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmormantare in alta localitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmormantare in alta localitate

buna ziua--va rog frumos sa imi spuneti daca il pot inmormanta pe tatal meu bolnav de ciroza hepatica in alta localitate de resedinta--mentionez ca tatal meu este din orasul galati---el s-a nascut la 80 km de galati in satul draganesti si am dori sa il inmormantam in satul in care s-a nascut mama mea---sotia lui dupa caz--acest sat e la 70km de galati----vrem acolo pt ca acolo a fost locul nostru drag----si vrem sa fie si langa bunicii mei--parintii mamei mele---se poate asa ceva?..orice raspuns m-ar ajuta enorm--va multumesc anticipat

[editat scris cu majuscule]
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:55, 4 Februarie 2013
Daca administratia cimitirului din localitatea unde intentionati sa inhumati defunctul detine spatii de inhumare,daca detineti ruda in localitatea respectiva care detine loc de inhumare si accepta terti,depuneti solicitare la administratia cimitirului din localitatea unde s-a nascut tatal dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci- cedare, concesiune, donatie.... alexandru andra alexandru andra Buna ziua Acum 8 ani am inmormantat tatal intr-un loc de veci al unei cunostinte care este mostenitoarea gropii respective. Acum dupa atata timp vreau sa ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Decedat fara documente legale leusan leusan O persoana decedata de cca 38 de ani ,inmormantata cu ajutorul primariei si al vecinilor,far alti mostenitori .In registrul d decese in anul in care a decedat ... (vezi toată discuția)