avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate kostache

Activitate kostache

Buna ziua am o intrebare pot obtine tutela copilului sau cv care sa dovedeasca ca am avut grija de copil singur tinand cont ca sotia este plecata in strainatate de vreo 2 ani si in acest timp nu sa ingrijit de cresterea copilului sau intretinerea lui sau o pot decadea din drepturile parintesti nu cunosc prea multe si de aceia intreb va multumesc si astept raspuns
Răspuns la discuția parasire de domiciliu
Buna ziua

in primul rand vreau sa va multumesc ptr raspuns e prima data cand ma confrunt cu aceasta situatie si nu cunosc prea multe de aceia incerc sa ma interesez cat pot eu nu vreau neaparat un divort eu de fel sunt din Constanta sotia din Husi ,Vaslui ca sa fie totul bine intre noi am decis sa vin dupa ea la vaslui ea de un an jumatate este plecat in italia a venit de sarbatori akasa dar foarte schimabata indiferenta akum a plecat din nou am observat ca nu o mai intereseaza asa de mult de familie presupun ca o aveam pe altcineva in italia cred eu akum vreau sa plec inapoi la constanta si avand grija eu de cel mic as vrea sa raqmana copilul la mine si daca ea va vrea stiu eu cand se va intoarce din italia sa dea divort as vrea sa dovedesc ca eu am intretinut copilul de aceia vroiam sa dau parasire de domiciliu.As fi foarte recunoscator daca mi-ati raspunde deoarece nu stiu ce sa fac si cum sa procedez.Va multumesc
Răspuns la discuția parasire de domiciliu
multumesc ptr raspuns dar ce vroiam sa va spun normal acesta este domiciliul ei si daca ea este plecata nu pot da parasire de domiciliu ma invatat si pe mine cineva si de aceia intreb as vrea sa am cv la mana care sa dovedeasca ca am avut grija de copil ptr ca atunci cand va veni ea as putea dovedi in instanta sau mai stiu eu
Buna am 32 de ani sunt casatorit de 7 ani si am un baietel de 4 ani. sotia mea este plecat in italia ce ceva vreme si nu cu voia mea ci chipurile la munca bani nu a trimis deloc akasa nu sa ingrijit de copil si as vrea sa dau parasire de domiciliu si daca asta mar ajuta la un posibil divort si daca mi se revine mie custodia copilului avand in vedere ca eu ma ocup in prezent de cel mic. Va multumesc