avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire de domiciliu

Buna am 32 de ani sunt casatorit de 7 ani si am un baietel de 4 ani. sotia mea este plecat in italia ce ceva vreme si nu cu voia mea ci chipurile la munca bani nu a trimis deloc akasa nu sa ingrijit de copil si as vrea sa dau parasire de domiciliu si daca asta mar ajuta la un posibil divort si daca mi se revine mie custodia copilului avand in vedere ca eu ma ocup in prezent de cel mic. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:11, 5 Februarie 2013
Faptul ca nu mai sta cu dvs si copilul si nu contribuie la intretinerea copilului, nu are grija de el, sunt in avantajul dvs la divort si cand veti cere ca domiciliul copilului sa fie la dvs.
Nu aveti unde " s-o dati" pt parasire de domiciliu, sotii nu-s obligati sa locuiasca impreuna.
multumesc ptr raspuns dar ce vroiam sa va spun normal acesta este domiciliul ei si daca ea este plecata nu pot da parasire de domiciliu ma invatat si pe mine cineva si de aceia intreb as vrea sa am cv la mana care sa dovedeasca ca am avut grija de copil ptr ca atunci cand va veni ea as putea dovedi in instanta sau mai stiu eu
Daca doriti divort si copilul nu asteptati sa vina, introduceti divortul acum. Sau... cel mai bine aveti o discutie cu ea pe tema asta, poate va intelegeti si terminati totul decent, fara scandaluri, ca aveti un copil de crescut impreuna.
Buna ziua

in primul rand vreau sa va multumesc ptr raspuns e prima data cand ma confrunt cu aceasta situatie si nu cunosc prea multe de aceia incerc sa ma interesez cat pot eu nu vreau neaparat un divort eu de fel sunt din Constanta sotia din Husi ,Vaslui ca sa fie totul bine intre noi am decis sa vin dupa ea la vaslui ea de un an jumatate este plecat in italia a venit de sarbatori akasa dar foarte schimabata indiferenta akum a plecat din nou am observat ca nu o mai intereseaza asa de mult de familie presupun ca o aveam pe altcineva in italia cred eu akum vreau sa plec inapoi la constanta si avand grija eu de cel mic as vrea sa raqmana copilul la mine si daca ea va vrea stiu eu cand se va intoarce din italia sa dea divort as vrea sa dovedesc ca eu am intretinut copilul de aceia vroiam sa dau parasire de domiciliu.As fi foarte recunoscator daca mi-ati raspunde deoarece nu stiu ce sa fac si cum sa procedez.Va multumesc
Nu exista " sa dau parasire de domiciliu". Faptul ca a parasit domiciliul si nu i-a mai pasat de familie si copil, il veti dovedi cu martori la divort.

Alte discuții în legătură

Divort adrian68 adrian68 vreau sa stiu ce trebuie sa fac in cazul cand sotia a plecat in italia la o alta persoana si a parasit domiciliul fara consimtamantul meu a abandonat copilul ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters265930 ContSters265930 Buna ziua. As vrea sa va spun pe scurt problema mea. Sunt casatorita in Romania, dar cu domiciliul acum in Italia, pentru ca sotul are rezidenta permanenta ... (vezi toată discuția)
Pe motivul pararsire de domiciliu, se poate face recurs? lucianlucian lucianlucian Buna ziua Sotia a parasit domiciliul cu bebele iar eu am asteptat-o acasa 1 luna. Mi se pare ca isi bate joc de mine; eu voi intenta divortul, pe motiv de ... (vezi toată discuția)