avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire de domiciliu

Buna am 32 de ani sunt casatorit de 7 ani si am un baietel de 4 ani. sotia mea este plecat in italia ce ceva vreme si nu cu voia mea ci chipurile la munca bani nu a trimis deloc akasa nu sa ingrijit de copil si as vrea sa dau parasire de domiciliu si daca asta mar ajuta la un posibil divort si daca mi se revine mie custodia copilului avand in vedere ca eu ma ocup in prezent de cel mic. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:11, 5 Februarie 2013
Situatia e dificila, daca plecati acum la Constanta cu cel mic, divortul va trebui sa il introduceti la Husi; daca intai rezolvati cu divortul, va fi mai dificil sa schimbati locuinta minorului, dar depinde si de ce va face mama, daca vine in tara definitiv etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort adrian68 adrian68 vreau sa stiu ce trebuie sa fac in cazul cand sotia a plecat in italia la o alta persoana si a parasit domiciliul fara consimtamantul meu a abandonat copilul ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters265930 ContSters265930 Buna ziua. As vrea sa va spun pe scurt problema mea. Sunt casatorita in Romania, dar cu domiciliul acum in Italia, pentru ca sotul are rezidenta permanenta ... (vezi toată discuția)
Pe motivul pararsire de domiciliu, se poate face recurs? lucianlucian lucianlucian Buna ziua Sotia a parasit domiciliul cu bebele iar eu am asteptat-o acasa 1 luna. Mi se pare ca isi bate joc de mine; eu voi intenta divortul, pe motiv de ... (vezi toată discuția)