avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate any_cristhina

Activitate any_cristhina

Bună ziuă
Vă rog să mă ajutați în următoarea problema.
O sa deschid un magazin de mobilă tip outlet. Furnizor îmi facturează produsele (aproximativ 1000 buc)împărțite în trei categorii:mobilier mare ,mobilier mic și accesorii ,totalul este pentru toate produsele ,nimic detaliat.
Eu trebuie sa întocmesc recepția și nu știu cum sa procedez ca să fiu în legalitate.
Avem diferite piese de mobilier(ex. Masa, scaune ,dulapuri, birouri etc. )
Trebuie să le împart eu în diferite subcategorii si să pun un preț mediu în asa fel încât la final sa corespundă cu totalul facturi?
Pe urmă să pun adaus?
Problema e ca o sa fie diferite preturi la vânzare și din câte știu eu acestea trebuie sa corespundă cu recepția?!
Va rog mult de tot să mă ajutați.
Mulțumesc
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
deci daca eu o sa beneficiez dupa nasterea copilului de cele 126 de zile de concediu dupa terminarea acestora sotul meu poate sa ceara stimulentul de insertie si sa-si continuie activitatea in acelasi timp fara sa fie probleme??
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
din datele pe care le-am scris mai sus nu as putea daca ma angajez 6 luni cu contract de munca pe perioada determinata si dupa expirarea contractului sa intru in somaj si dupa sa iau macar concediul de maternitate de 126 zile.
Cat despre sotul meu acesta are o intreprindere indiviuala(-Intretinerea si repararea autovehiculelor)infintata in iulie 2012 ,are 4 angajati iar activitatea propriu zisa inceput-o in luna octombrie 2012 dar inca este pe 0 (venituri-cheltuieli=0),el nu are platite asigurarile catre stat iar contabila lui a spus ca el nu poate beneficia de ccc nu stiu daca este adevarat dar va rog sa ma lamuriti dumneavoastra daca asa este.multumesc
Saptamana acesta am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamanii,momentan nu lucrez,ultimul meu loc de munca fiind ca gestionar in periada 16.07.2010-23.06.2012 cu CIM 4ore/zi incheiat cu art.55 lit.b.
Daca m-as angaja cu contract de munca pe periada determinata de 6 luni din 10.02.2013-10.07.2013 pe urma as putea beneficia de somaj??
Si daca as intra in somaj pe urma as putea beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatie pentru crestrea copilului???
Va rog din suflet sa ma sfatuiti cum sa procedez.#-o