avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie sa întocmesc recepția la un magazin de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie sa întocmesc recepția la un magazin de mobilă tip outlet.

Bună ziuă
Vă rog să mă ajutați în următoarea problema.
O sa deschid un magazin de mobilă tip outlet. Furnizor îmi facturează produsele (aproximativ 1000 buc)împărțite în trei categorii:mobilier mare ,mobilier mic și accesorii ,totalul este pentru toate produsele ,nimic detaliat.
Eu trebuie sa întocmesc recepția și nu știu cum sa procedez ca să fiu în legalitate.
Avem diferite piese de mobilier(ex. Masa, scaune ,dulapuri, birouri etc. )
Trebuie să le împart eu în diferite subcategorii si să pun un preț mediu în asa fel încât la final sa corespundă cu totalul facturi?
Pe urmă să pun adaus?
Problema e ca o sa fie diferite preturi la vânzare și din câte știu eu acestea trebuie sa corespundă cu recepția?!
Va rog mult de tot să mă ajutați.
Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d, informatii AlexTom AlexTom Buna ziua,as vrea sa deschid un srl-d dar as vrea sa stiu niste informatii: Ce studii sunt necesare pentr a putea deschide ? As putea folosi firma pentru ... (vezi toată discuția)
Actualizarea vechilor coduri caen in actul constitutiv sorin_n30 sorin_n30 Buna ziua, Trebuie sa actalizez vechile coduri caen rev. 1 din actul constitutiv in noile coduri caen rev.2. Problema este ca in tabelul de corespondenta ... (vezi toată discuția)
Lucrare necorespunzatoare manuelle manuelle Buna ziua. Am comandat o bucatarie la comanda. Nu avem un contract scris. Am dat un avans de 1000 lei si am primit un bon stampilat de firma executanta. Cand ... (vezi toată discuția)