avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lucrare necorespunzatoare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lucrare necorespunzatoare

Buna ziua. Am comandat o bucatarie la comanda. Nu avem un contract scris. Am dat un avans de 1000 lei si am primit un bon stampilat de firma executanta. Cand ii asteptam sa vina sa o monteze ne-au anuntat ca au mai avut o comanda similara pe acelasi nume si au facut o confuzie si au monta-o intai la cealalta persoana. A noasta abia au inceput sa o taie. Am facut reclamatie verbala la sef si ne-au spus ca o avem in 2 zile. Am copil mic, am scos tot din bucatarie pt a o manta pe cealalata si nu pot sta fara aragez cu copil mic. Au venit intr-adevar dupa 2 zile dar cu o lurare de foarte proasta calitate: locul chivetei si al plitei a fost inversat, dulapul de strecurat vase trebuia sa aiba fata de sticla dar e de pal, manerele altele decat am comandat si cu unul in minus, dulapul care imi acopera centrala cu 7 cm mai scurt decat centrala, sticla deplorabila la celelalte vitrine, spatele e cu PFL SI NU CU PAL. Firma executanta are si magazin de mobila si ce am vazut acolo difera total de ceea ce mi-au adus. Cum ii pot face sa-si ia bucataria sa si-o vanda la magazin si sa-mi recuperez avansul?Vreau sa-i fac sa si-o ia sa si-o vanda ei si sa fac la alta firma bucatarie de calitate decat sa retusez ce au gresit. Pot face ata? Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:36, 6 August 2009
Cat timp nu aveti un contract de executie semnat si cu schita anexa a planului bucatariei cu piesele de mobilier care trebuiau executate ...nu aveti ce face! Orice firma care se respecta face cel putin un contract cadru cu descrierea corpurilor si dimensiuni , precum si o schita anexa cu dispunerea mobilierului.
Puteti sa le cereti remedierea acestor probleme semnalate de dvs , insa nu vad care ar fi sansele de reusita !
Incercarea moarte n-are!
SUCCES!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa certificatului de garantie Andreescu Raluca Andreescu Raluca Am cumpărat un dulap de haine făcut la comanda. Comanda am facut-o în magazin și mi s-a emis factura și bon fiscal ptr. avans iar restul sumei am platit-o ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d, informatii AlexTom AlexTom Buna ziua,as vrea sa deschid un srl-d dar as vrea sa stiu niste informatii: Ce studii sunt necesare pentr a putea deschide ? As putea folosi firma pentru ... (vezi toată discuția)
Lipsa conformitate mobilier adriana7373 adriana7373 Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna am încheiat un contract cu un producător de mobilier la comanda + i-am achitat o factura de avans, 50% din valoarea ... (vezi toată discuția)