Buna ziua. Am vrut sa fac o mobila de bucatarie la comanda. A venit omul si a luat masuratori. Am zis sa-mi faca doua preturi:unul pt MDF, unul pentru Pal. A doua zi a spus ca imi va trimite seara un pret aproximativ. Nu a trimis. A zis ca vine a doua zi si cu mine sa aleg chiuveta. A venit, l am intrebat iar de Pret, nimic. M-a dus la un magazin de mobila sa alegem culoarea exacta si manere. Dupa ce a dat la fetele de la burly toate masuratorile, am intrebat iar de Pret. Nimic. Dupa cateva ore m a sunat: 10.700 RON MDf , 8.500 Ron pal. Am ales initial MDF. Zice trebuie sa mai dai 6000 RON avans. Am vrut sa trm prin Revolut, mi a trimis datele sotiei sale, dar fiindca nu mi a trimis si adresa nu am reusit sa fac transferul. I am dat cash 6000 Ron dar nu mi a dat factura. Ulterior am zis ca nu aleg MDf, aleg pal cel de 8.500 ROn. Ma tot ducea de nas ca vin saptamana viitoare sa o montez, in fiecare saptamana. Familia mea m a intrebat de ce nu mi a dat Bon pt avans si de ce nu mi a facut contract. M am intalnim cu el si l am zis ca vreau bon, a zis ca nu poate momentan decat dupa, ptr ca el lucreaza la negru. M am documentat la alte firme de productie mobila la comanda, le am trimis proiectul, toti au spus ca pt 4-5 corpuri de mobila cat am acolo, e o bucatarie foarte mica de apartament cu doua camere , pretul este exorbitant. I am spus sa negociem pretul, nu a lasat nimic. Iar m a mintit ca vine saptamana viitoare l. N a venit. Din cauza a toate astea, eu am Clacat psihic, m am simtit rau zile la rand, stiind ca dau prea mult pt o bucatarie mica. Eu sunt o mama singura , ce am crescut 14 ani si jumatate un copil pe numele meu, el stia ca Tocmai m am intors din Anglia 10 ani si a vrut sa profite de pe mine. I am spus ca nu am un buget mare pt ca nu am reusit sa pun bani deoparte si nici nu stiam ce preturi sunt pe piata momentan pt mobila la comanda. L am sunat si I am si scris ca vreau sa anulam comanda. Ptr ca alte firme mi au sus ca se poate, chiar daca am dat avans , mai ales ca el nu respecta termenii silucreaza ilegal. I am zis ca is dispusa sa i dau Suma de 400 Ron ptr anulare. Nu a vrut. A zis ca lui I ai ajuns materialele. Dar se contrasice. O data zice ca nu poate venii sa o monteze ca nu I au ajuns materialele, dupa iar spune ca el a cumparat materialele. Daca le avea , Venea si le monta ,nu? Eu find fara bucatarie si chiuveta deja de 3-4 saptamani. I am spus ca am si eu drepturile mele si nu mi a facut nici contract. Deci nu a acceotat anul tea comenzii si returnarea a 5600 ROn. A zis inainte sa o anulez ca vine in 5 zile sa o monteze. Dupa ce I am spus ca vreau sa anulez dat nu se poate. A zis ca oricum vine doar in 8 zile sa o monteze. Efectiv nu mi a venit sa cred. Foarte mult stres. Am un baiat la scoala si a schimbat tara si asta ne ingreuneaza si pe el si pe mine sa stam Asa de mult fara bucatarie. Pe urma mi a spus ca daca vreau sa mergem inainte cu comanda, sa i platesc restul de 2500 Ron Cash in ziua aia. Zic , dar restul de plata se achita doar dupa montare, a zis ca de aia ca am facut chestia asta si am vrut sa anulez el nu mai are incredere in mine. Dar eu sa am ca vine sa o monteze? I am spus ca nu am cash si sa fac transfer pe revolut. Nu mi a dat .Si a trimis fiul dupa bani, si am facut transfer pe contul lui De Revolut 2500 Ron cu referinta “plata si numele meu “, si am trimis chitanta la amandoi cu confirmarea transferului. Banii urn and sa ajunga a doua sau a treia zi in contul lui. Azi dimineata la ora 8 am imi spune ca lui nu I ai intrat banii , sa ii trimit inca o data pe alt cont. I am trimis din nou confirmarea transferului si ca tranzactia este in progress. Intrebare: avand in vedere toate cele mentionate mai sus, ce sa se sunt sa l dau in judecata? Mentionez ca are multe cunostinte prin oras si poate are ceva influenta. Sunt sanse sa castig si sa nu recuperez toti cei 8500 Ron ?? Ce costuri ar fi ? Mai ales ca el lucreaza ilegal!!
Avans nerecuperat
ireenapd
Buna ziua!
As dori parerea dvs in urmatorea situatie:
Am achitat un avans pentru o comanda de mobila bucatarie, iar pretul final se stabilea in urma ... (vezi toată discuția)