Buna ziua!
As dori parerea dvs in urmatorea situatie:
Am achitat un avans pentru o comanda de mobila bucatarie, iar pretul final se stabilea in urma masuratorilor. Dupa masuratori s-a intocmit o schita cu care nu am fost de acord si nici cu pretul final. Drept urmare nu mi-am dat acordul sa se lanseze in productie mobila. Firma refuza sa imi returneze avansul achitat, sustinand ca eu am semnat un contract, cu un pret estimativ la momentul respectiv si sustine ca nu imi dau banii inapoi si pot doar sa imi comand mobila daca vreau sa nu pierd acel avans (contract ce nu prevede clauzen de reziliere, este incomplet din multe puncte de vedere). Precizez ca in conrract este prevazut ca pretul final se comunica ulterior masuratorilor, iar la dscutia initiala mi-au zis ca mobla se va lansa in productie doar dupa ce se face schita finala si oferta de pret finala. Cum eu nu am fost de acord cu schita si cu pretul final, nu am dorit sa lansez comanda si am solicitat sa imi returneze avansul. Refuza sa imi returneze acel avans, desi am facut reclamatie si la ANPC, le-am facut reclamatie scrisa pe mail, m-au chemat la negocieri sa solutionam pe cale amiabila, unde au sustinut in contnuare ca daca vreau sa nu pierd banii trebui sa dau drumul la comanda. Practiceste un abuz, in acest moment mi-au retinut banii de avans, fara sa aibe lansata o comanda de mobila. Imi retin acei bani legal. Va rog corectati-ma daca gresesc. Cum imi pot recupera banii, 2500 ron? [editat- pe forum discutam problema, nu persoana]
Astept raspunsul dvs. cu interes.
Multumesc