avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum imi pot recupera banii ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum imi pot recupera banii ?

In ziua de 28.06.2015 am achizitonat prin intermediul firmei unde sunt actionar, ujn telefon mobil de pe un site. Deoarece acesta nu functiona, am cerut banii inapoi de la firma

Firma a refuzat returanrea banilor, solicitand depunerea telefonului in serviceul lor pentru constatarea defectiunilor.
In data de 12.06.2015 am depus telefonul la serviceul firmei. De atunci telefonul este in service. Au trecut 15 zile si este retinut abuziv, fara constare, raport sau returnarea banilor, asa cum am solicitat.

Am facut reclamatie la ANPC online. La politie nu vor sa primeasca sesizarea pentru ca sustin ca nu tine de ei. Ce pot face pentru recuperarea banilor ?

Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii.
Cel mai recent răspuns: ctedy , utilizator 15:53, 10 Iulie 2015
Poate trebuie sa mai aveti un pic de rabdare.
Repararea telefonului nu tine de vanzator.
EU am solicitat banii inapoi, nu repararea, poentru ca defectul a fost de la livrare. Problema este ca sunt siteuri fantoma care nu tin legatura cu tine, maximum iti mai raspund ei la telefon, cand vor si cum vor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz garantie produs adina2890 adina2890 Buna ziua! Acum aproximativ 1 an am achizitionat un telefon de la un operator de telefonie mobila. In perioada garantiei aparatul s-a defectat (mufa de ... (vezi toată discuția)
Anpc bogdanA2012 bogdanA2012 ANPC Buna ziua, am achizitionat un telefon mobil in data de 10.01.2022, la nici 3 luni de la achizitie am fost nevoit sa il duc in service, deoarece acesta se ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon anulata in mod fraudulos iceblow iceblow Buna ziua , saptamana aceasta am intampinat o problema care voi incerca sa o descriu in randurile de jos cat mai bine si in cat mai putine cuvinte. Pe data de ... (vezi toată discuția)