da,este vb despre iubitul meu.nascut in brasov,dar a crescut in onesti,acum are domiciliu in bucuresti,a fost luat in spatiu de cineva.drept urmare trebuie sa merga in onesti,sat bogdanesti,sa-si faca carte provizorie pt a merge sa-si scoata duplicat certificat nastere.ia explicat un avocat ca din bucuresti nu poate rezolva nimic pt ca are buletinu expirat.va multumesc mult pt detalii.
In urma pierderii unui certificat de nastere,cum se poate si unde recupera acest duplicat?
De ex: nascut in Brasov,dar crescut in Onesti,acum are sederea in Bucuresti dar,are un buletin expirat si ii trebuie certificatu de nastere care este pierdut.
Se poate da o procura cuiva(sora,frate), pt a ridica acest duplicat?daca da,ce pasi trebuie urmati.Multumesc
eu stiu ca ea si-a facut PFA in 2010.ea a fost sa depuna declaratia aia pt inpozitare,acum sap trecuta si a intrebat atunci.si uite asa au plimbat-o de colo colo,nu a inteles nimic,ii era si foarte rau si era si nedormita,cozi imense.o sa merg eu cu ea daca e cazu,eu am mai mult papagal:D....chiar nu inteleg de ce ia dat foaia aia care nu este pt sistarea PFA
deci prietena mea ceea mai buna vrea sa sisteze PFA.si a intrebat si ea detalii.din pacate au trimis-o la 5 ghisee diferite,din ghiseu in ghiseu,iau dat o foaie care numeste:cerere de eliberare a certificatului de atestare fiscala,nici decum ce spunetii dvs mai sus..eu vb in numele ei,ea nu are timp sa intre pe net,etc
Buna ziua....in legatura cu intrebarea de mai sus,in legatura cu formularul.
Se numeste : cerere de eliberare a certificatului de atestare fiscala?
Multumesc