avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate JulianaDragoi

Activitate JulianaDragoi

Discuție mostenire
Buna seara,impreuna cu fratii mei am mostenit casa mamei care a decedat ,eu locuiesc in Spania unul din frati in Mures iar celalalt frate a ramas in casa.Problema este ca a facut datorii la intretinere,a vindut si distrus tot iar acuma suntem dati in judecata de cei de la electrica pt o suma nu foarte mare dar cu dobinzi pe 2 ani se aduna .Fratele meu numai locuieste acolo acuma acea casa este parasita si cu f multe datorii,sunt foarte ingrijorata pt ca nu stiu ce sa fac pt ca chiar daca sunt unul din proprietari nu am facut eu datorie ,locuiesc de 7 ani in spania si aici viata nu este in roze dar copii nu vor sa se intoarca in tara,am nevoie de un sfat ce as putea face
Discuție pasaport crds
Buna seara,locuiesc in Zaragoza si fiica mea in virsta de 17 ani nu are buletin iar pasaportul este expirat iar in romania nu ma pot deplasa si are nevoie de act pt inscrierea la scoala.Cum locuim de peste 7 ani aici si avem proprietate nu avem degind sa ne intoarcem deocamdata in tara asa ca am inntrebat la consulat ce posibilitati am ,si mi sa comunicat ca pot sa fac fetei pasaport crds dar ca in acelasi timp trebuie sa schimb si eu pasaportul si sa fac unul crds dar ca exista riscul sa vina actele din tara respinse pt ca au avut cazuri in unele judete pt minori in situatia fiicei mele practic obligindute sa le faci primul buletin.In cazul in care ies actele denegate eu mam ales cu un pasaport de care practic nu aveam nevoie si bani pt pasaportul fiicei mele se recupereaza foarte greu dupa spusele lor iar fiica mea in continuare fara acte.NU STIU CE SA FAC!AM NEVOIE DE UN SFAT de cite ori merg la consulat ies mai confuza.Va multumesc