avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport crds
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport crds

Buna seara,locuiesc in Zaragoza si fiica mea in virsta de 17 ani nu are buletin iar pasaportul este expirat iar in romania nu ma pot deplasa si are nevoie de act pt inscrierea la scoala.Cum locuim de peste 7 ani aici si avem proprietate nu avem degind sa ne intoarcem deocamdata in tara asa ca am inntrebat la consulat ce posibilitati am ,si mi sa comunicat ca pot sa fac fetei pasaport crds dar ca in acelasi timp trebuie sa schimb si eu pasaportul si sa fac unul crds dar ca exista riscul sa vina actele din tara respinse pt ca au avut cazuri in unele judete pt minori in situatia fiicei mele practic obligindute sa le faci primul buletin.In cazul in care ies actele denegate eu mam ales cu un pasaport de care practic nu aveam nevoie si bani pt pasaportul fiicei mele se recupereaza foarte greu dupa spusele lor iar fiica mea in continuare fara acte.NU STIU CE SA FAC!AM NEVOIE DE UN SFAT de cite ori merg la consulat ies mai confuza.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:12, 6 Februarie 2013
Este corect ca nu i se poate face pasaport CRDS fetei fara ca macar unul dintre dvs. parintii sa aveti acelasi tip de pasaport, insa ce ma nedumereste pe mine este explicatia ca in unele judete s-au primit actele iar in altele s-au respins.

Va sugerez sa alegeti de aici:
[ link extern ]
judetul in care locuiti si sa sunati la Serviciul Pasapoarte de care apartineti ori sa le trimiteti un mail, informatiile oficiale sunt cele de care trebuie sa tineti seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport la urgenta Alina Fuchs Alina Fuchs Buna seara. Pasaportul fetei mele expira pe 14.07.2019 iar programarea la consulatul din Bonn am primit-o pe 16.09.2019. Imi puteti spune , va rog ce pot face ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie la 14 ani Bella47 Bella47 Buna! As dori sa intreb : am buletin de identitate iar fiica mea imlineste 14 ani si persoana care mia dat adresa nu mai vrea sa ma ajute.in cazul aceasta pot ... (vezi toată discuția)