avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara,impreuna cu fratii mei am mostenit casa mamei care a decedat ,eu locuiesc in Spania unul din frati in Mures iar celalalt frate a ramas in casa.Problema este ca a facut datorii la intretinere,a vindut si distrus tot iar acuma suntem dati in judecata de cei de la electrica pt o suma nu foarte mare dar cu dobinzi pe 2 ani se aduna .Fratele meu numai locuieste acolo acuma acea casa este parasita si cu f multe datorii,sunt foarte ingrijorata pt ca nu stiu ce sa fac pt ca chiar daca sunt unul din proprietari nu am facut eu datorie ,locuiesc de 7 ani in spania si aici viata nu este in roze dar copii nu vor sa se intoarca in tara,am nevoie de un sfat ce as putea face
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 20:34, 5 Februarie 2013
Dezbateti succesiunea , achitati datoriile si valorificati locuinta. Datoriile deocamdata nu pot fi mai mari decat ati obtine daca o vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari conform legislatiei - executare mostenitori popdoru popdoru suntem trei frati si in urma decesului mamei noastre am facut actul de succesiune. eu POP DORU am platit tot ce se tinea de actele notariale si pentru fratele ... (vezi toată discuția)
Mostenire de imobil scos la licitatie stefan_alex stefan_alex buna ziua , va rog sa ma sfatuiti cum as putea proceda, ca apartamentul \\"mostenit\\" de pe tata sa nu l pierd ? apartamentul are doi proprietari ... (vezi toată discuția)
Mostenirea silviu35 silviu35 TATA si mama snt trecuti pe apartament,tata decedat din 1999 dupa moartea lui nu sa facut dezbatere de mostenire,mama din 1996 e plecata din apartament a fost ... (vezi toată discuția)