suntem trei frati si in urma decesului mamei noastre am facut actul de succesiune.
eu POP DORU am platit tot ce se tinea de actele notariale si pentru fratele meu care locuieste in Dej avand domiciliul in acel apartament lucru pe care il poate confirma politia Dej si pentru sora mea care locuieste in Spania de aprox noua ani.
Acest apartament este situat in municipiul Dej, eu Pop Doru locuiesc in judetul Bistrita.In concluzie vreau sa va relatez faptul ca fratele meu care loicuieste in Dej a ocupat abuziv apartamentul unde a stat cateva luni cu concubina lui timp in care a facut un consum de curent electric in jur de 500 roni dupa care a abandonat apartamentul plecand in alta parte fara sa plateasca.FAPTUL CA A LOCUIT IN ACEASTA PERIOADA IN APARTAMENT O POATE CONFIRMA ADMINISTRATORUL blocului.La ora actuala electrica Dej in loc sa-l execute pe fratele meu care a locuit in acest apartament si facand consum de energie electrica ne actioneaza in judecata pe toti mostenitorii defunctei.Cu respect va intreb cum se va solutiona acest caz tinand cont ca eu Pop Doru nu am locuit o clipa in acel apartament iar sora mea este in Spania de aprx noua ani.Mentionez ca proprietarul apartamentului a decedat pe data de 15 august 2011.(defuncta)