cristian.turturean a scris:
Locuiesc in apartamentul surorii mele ce este plecata de multi ani din tara. Contractul cu asociatia de locatari nu a suferit nuci o modificare, adica tot sora este proprietara apartamentului. Asociatia de locatari m-a sesizat pe mine si nu proprietarul prin afisarea la usa sau in cutia postala a somatiilor de plata astfel: in luna mai 2009 , in luna iunie alta sesizare, in luna iulie ma da in judecata, in luna august imi pune din nou in cutia postala alta somatie de plata.
Am incercat sa vorbesc cu administratorul asociatiei solicitandu-i inscrisuri prin care eu n-am platit timp de 90 zile consecutiv c/v cheltuielilor dar sa-mi raspunda si la intrebarea de ce m-a dat pe mine in judecata din moment ce nu am calitate de proprietar, insa, stupoare..... a intrat in acest timp presedintele care a fost cu siguranta a indeplinit cu mandrie si devotament functia presedinte de CAP dupa felul cum a inceput sa ridice tonul si se vedea clar cum se chinua pentru a formula o fraza coerenta si corecta dpdv gramatical.
Pe data de 16 sept 2009 am termen si vreau sa ma ajute cineva cu modelul de intampinare dar in care sa solicit instantei sa aplice asociatiei, cu dedicatie pentru presedinte amenzi, chletuieli morale pentru calomnie, pentru ca a chemat pe altcineva in judecata decat proprietarul, stresul la care am fost supus prin faptul ca mi-a trimis somatii dupa ce s-a deschis dosar la Judecatorie, etc. Multumesc anticipat.
Calomnie, ...de ce?
Ati platit sau nu acea intretinere pentru care ati fost actionat in judecata?
Pe cine doreati sa dea asociatia in judecata........pe sora Dv.?
Daca nu puteti plati sau nu vreti sa platiti o intretinere dintr-un apartament care nu va apartine, de ce locuiti acolo?
Adica Dv. cu foloasele si asociatia cu ..ponoasele?
Sau ati achitat intretinerea si asociatia se tine de sotii cu Dv.?
Lamuriti-ne si pe noi....ca poate va invatam de bine....:)