am ramas datoare la intretinere iar acum d-na administrator nu mai vrea sa imi primeasca banii:O m-a dat in judecata pentru neplata.mama e proprietara apartamentului dar ea este plecata din tara si nu se poate prezenta.am fost la tribunal si de acolo mi s-a spus ca se va judeca in lipsa...ce as putea face?am banii pt intretinere dar d-na adm. nu vrea sa ii primeasca:O
incercati sa luati legatura cu presedintele asociatiei de proprietari si sa achitati cota restanta la intretinere. in cazul in care nu va primeste banii, trimiteti banii prin mandat postal cu confirmare de primire.
1-Atitudinea administratorului de refuz preluare sume financiare ,in contul obligatiilor de intretinere ,constituie abuz
2-Administratorul de imobil nu detine calitatea sa promoveze actiune in instanta pentru recuperare restante acumulate la asociatia de proprietari
3-Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele asociatiei.
Contactati presedintele ,comunicati ca intelegeti sa achitati restanta,astfel incat solutionarea sa fie amaibila fara implicarea instantei
Suma financiara repreznatnd restante ,aveti posibilitatea sa o expediati pe adresa asociatiei de proprietari prin mandat postal cu confirmare de primire .
Doamna e ceva de negandit ca nu vrea sa va primeasca banii.
Desi nu vreau sa dau ideei nimanui in multe cazuri pe care le stiu cind cineva nu a platit intretinerea si s-a ajuns la proces nu s-a recuperat nici acum banii pentru ca:
In timpul procesului locatarul merge si achita de ex 100ron apoi o arata la judecator in timpul procesului.
.Judecatorul a suspendat apoi procesul pe motiv ca locatarul a inceput sa plateasca.
Apoi iar nu a mai platit.Iar s-a facut o noua actionare in instanta si iar la fel.
Probabil ca administratora dv stie si ea acest lucru si din acest motiv evita sa va ia banii.
Mergeti la proces la termenul stabilit si spuneti ca mama dv nu poate veni si o reprezentati si ca dv vreti sa achitati toata suma dar administratora nu va incaseaza banii.Daca nu va accepta atunci platiti un avocat pentru reprezentare a mamei si acesta sa spuna ca dv doriti chiar si in momentul asta sa platiti dar administratora nu vrea sa va incaseze banii si ati rezolvat problema.