avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul administratorei de incasare a intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul administratorei de incasare a intretinerii

Buna ziua,
deoarece a fost o perioada mai grea am ramas in urma cu plata intretinerii. Atat presedintele asocoatiei de proprietari cat si administratorul au facut scandal, m-au amenintat ata cu judecata cat si cu bataia, nu am putut discuta cu ei. Ieri am fost sa le platesc intretinerea pe o luna restanta si din nou am fost injurat si amenintat si mi s-a inchis usa in nas, spunadu-mi-se ca ori platesc tot ori deloc. Din cate stiu eu nu au dreptul sa imi refuze plata, va rog frumos sa imi spuneti ce pot face. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:00, 9 Ianuarie 2013
Daca nu stiti contul asociatiei va duceti la posta puneti banii cu mandat postal pe numele Administratiei( administratorului) si aveti dovada platii, Daca nu doresc sa va preia banii nici asa macar aveti dovada ca ati vrut sa le platiti. Altceva nu prea aveti ce face. Nu uitati sa scrieti pe mandat ce reprezinta banii...
Mi s-a spus ca asociatia de locatari nu are cont bancar. Daca ii trimit prin mandat postal mai am nevoie de chitanta sau este o dovada ca am platit?
Mandatul reprezinta dovada platii...nu uitati sa scrieti acolo ca banii reprezinta contra valoarea intretinerii pe luna X
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Cereti ajutorul politistului de proximitate. E obligat sa vina si sa incerce clarificarea situatiei.
Este bine sa va adresati si Biroului "Asociatii de Proprietari" din cadrul Primariei in raza teritoriala unde locuiti; s-ar putea sa existe si niste Hotarari ale Consiliului Local respectiv, in baza carora conducerea administratiei ar putea fi sanctionata si obligata sa respecte legea.

Alte discuții în legătură

Plata intretinere si restante,refuz incasare bani unlocataranonim unlocataranonim Buna ziua,dupa cum multi romani resimt criza din greu si eu sunt unul dintre ei,am ramas o perioada fara loc de munca si normal ca s-au adunat ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari restante crisanclaudia crisanclaudia am restante la intretinere cumulate in suma de 4000 lei,platesc in fiecare luna aprox 500 lei (nu reusesc sa platesc contravaloarea a doua luni si nu-mi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul blocului Deldinik Deldinik am ramas datoare la intretinere iar acum d-na administrator nu mai vrea sa imi primeasca banii:O m-a dat in judecata pentru neplata.mama e proprietara ... (vezi toată discuția)