Buna ziua, am si eu o problema, am cumpărat un apartament Isa doamna nu a-mi vrut sa plece din casa , ambiție 2 procese timp de 3 ani si in tot vest timp fosta proprietara a stat in casa mea ilegal , dar a produs prejudici inpotriva mea la întreținere , neplătind întreținerea , am intrat in posesia casei dupa executarea silit din 28.03.2017, si cum pe 28.11.2017, domnul administrator imi pune in cutia Postal somație de plata in termen de 10 zile a sumei datorate , eu am
Plătit vreo 2 luni din întreținere , aveam de gând sa mai plătesc îl limita bugetului si a resurselor financiare , as vrea sa stiu ce pot face in acest Sens si daca ma poate ajuta cineva ,cu un sfat sau o opinie in ce am de făcut mai departe , Multumesc o zi buna
Faceti si dv. inscris catre presedintele de bloc un plan de esalonare a datoriilor in care aratați ca intr-un termen rezonabil va achitati datoriile la Asociatie. In functie de venituri puteti puteti negocia planul de esalonare a datoriilor astfel va aratati ca sunteti de buna credinta si nu iși are rostul un proces .
Pai dacă tot face proces , atunci se va demonstra ca nu eu am stat in casa , in perioada aceia de 3 ani , de ce sa fiu eu obligat sa plătesc întreținerea ? Nu am locuit eu acolo , nu este de datoria mea sa plătesc niște costuri care nu le am consumat eu ? Zice eu ! Nu !
Din expunerea dv rezulta ca dv nu ati locuit efectiv in imobil,debitul apartinand in fapt celei care a refuzat sa elibereze bunul imobil
In calitate de proprietar al bunului imobil va revine obligatia sa achitati integral devbitul in evidenta pe care il puteti eventual recupera de la persoana care este in fapt responsabila pentru debit - daca aceasta este solvabila