avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate ghabriela

Activitate ghabriela

Răspuns la discuția Infiintare asociatie nonprofit
Multumesc frumos!
Datorita unor experiente avute in ultimul timp, ma gandesc serios sa infiintez o asociatie nonprofit sau fundatie ( nu stiu care este diferenta dintre ele dpv legal) insa nu stiu care sunt implicatiile juridice sau care sunt pasii de urmat pentru acest lucru.

Care sunt conditiile dpv contabil?

Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Buna seara,
in cursul lunii trecute mama mea a inaintat o actiune prin care cerea numirea ca, curator al bunicii mele, intr-un proces in care aceasta din urma solicita nulitatea unui contract de vanzare - cumparare. Mentionez ca instanta a acordat termen ptr numirea unui curator, in baza unei rezolutii data de Serviciul de Medicina Legala Ploiesti.
Intre timp lucrurile au luat o intorsatura destul de ciudata. Eu una nu vreau sa mai fiu implicata in acest circ si nici mama. Pot renunta la actiune? Daca da, care este procedura?

va multumesc!
Răspuns la discuția Buletin de identitate expirat
Nu a cautat-o nimeni de la evidenta Populatiei. in ceea ce priveste cea de a 2a poza sa stiti ca nu este. Am zis ca poate aveti dreptate si nu am vazut eu, dar am luat la analizat fiecare pagina in parte, si singura mentiune este Grupa sanguina. In rest absolut nimic. Este trecuta data eliberarii si data pana la care este valabil. Asa ca singura optiune va fi sa merg la Politie si sa ii trag o poza :) Multumesc ptr timpul acordat.
Răspuns la discuția Buletin de identitate expirat
si se intampla de vreo 35 de ani :)
Răspuns la discuția Buletin de identitate expirat
de la simplu buletin de votare (stampilat) unde nu a vazut nimeni ca este expirat...pana la contracte de vanzare cumparare unde din nou notarul nu a observat ca este expirat...
Multumesc!

si totusi, nu ar trebui ca atunci cand semnezi un document, sa te legitimezi cu un act de identitate valabil ?!

[Editat - timp de 30 de minute de la postare puteti completa / corecta un mesaj, ne dorim sa nu publicati mesaje consecutive in acest interval. Multumesc]
Bunicii mele i s-a eliberat un buletin in anul 1968 pe care s-a mentionat ca expira in 1978. Acesta nu a fost preschimbat niciodata. Ce efect are acest lucru asupra tuturor documentelor pe care aceasta le-a semnat in tot acest timp?

Va multumesc!