avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate delia1

Activitate delia1

daca sunteti in plata stimulent de insertie si puteti face dovada ei (prin adeverinta) protectia maternitatii este pe toata periada platii stimulentului.
Buna,

Am urmatoarea spetza:
Sunt angajata la o companie mare. in 2009 am nascut primul copil si am optap pentru cic de 2 ani, in 2011 am nascut cel de-al doile copil optand pentru cic 1 an. cel de-al doile copil este nescut la 1.09. eu am inceput munca la 1.08.2012 si primes lunar stimulentul de insertie.
La 31.01.2013 am primit la munca preavizul de incetare a ctr de munca cu data de 1.02- motiv desfiintarea postului din cauze economica. In momentul in care am amenintat ca ii dau in judecata ca sunt sub protectia maternitatii pe toata perioada de plata a stimulentului au cerut o dovada de la ITM care sa ateste acest lucru si l-au primit au spus ca vor emite o decizie deincetare a preavizului. Sper sa o primesc pana maine .
acum insa, am primit targhetul pentru luna 02....Din 3 colegi cu aceeasi functie eu am triplul targhelui lor. E drept ca si lunile anterioare am avaut mai mult dar nu asa mare diferenta. Este normal????
Ce as putea face ca pana in sept macar sanu mai fiu sicanata?
e normal ca pe 1.02 sa stii ca desfiintezi un post si pe 7 sa iti dai seama ca, daca nu il poti da afara pe cel vizat, nu mai e nevoie de desfiintarea postului????
Imi doresc sa ii dau in judecata pentru discriminare.... e ok?- dupa ce termin contractul de munca cu ei...
spuneti-mi, va rog, ce e de facut?