daca sunteti in plata stimulent de insertie si puteti face dovada ei (prin adeverinta) protectia maternitatii este pe toata periada platii stimulentului.
Am urmatoarea spetza:
Sunt angajata la o companie mare. in 2009 am nascut primul copil si am optap pentru cic de 2 ani, in 2011 am nascut cel de-al doile copil optand pentru cic 1 an. cel de-al doile copil este nescut la 1.09. eu am inceput munca la 1.08.2012 si primes lunar stimulentul de insertie.
La 31.01.2013 am primit la munca preavizul de incetare a ctr de munca cu data de 1.02- motiv desfiintarea postului din cauze economica. In momentul in care am amenintat ca ii dau in judecata ca sunt sub protectia maternitatii pe toata perioada de plata a stimulentului au cerut o dovada de la ITM care sa ateste acest lucru si l-au primit au spus ca vor emite o decizie deincetare a preavizului. Sper sa o primesc pana maine .
acum insa, am primit targhetul pentru luna 02....Din 3 colegi cu aceeasi functie eu am triplul targhelui lor. E drept ca si lunile anterioare am avaut mai mult dar nu asa mare diferenta. Este normal????
Ce as putea face ca pana in sept macar sanu mai fiu sicanata?
e normal ca pe 1.02 sa stii ca desfiintezi un post si pe 7 sa iti dai seama ca, daca nu il poti da afara pe cel vizat, nu mai e nevoie de desfiintarea postului????
Imi doresc sa ii dau in judecata pentru discriminare.... e ok?- dupa ce termin contractul de munca cu ei...
spuneti-mi, va rog, ce e de facut?